Detaylar
Kim cevapladı?İcloud hesabı açık değilAyarlara girip iCloud hesabından çıkış yap. AppStore üzerinden tekrar giriş yapmayı dene.
- Makaleler
- 43
iPad modeli ne, iPadOS sürümü ne? Çok eksik bilgi var. Konu nasıl onaylandı onu bile anlamadım.
iPad Air tablette "App store bağlanamıyor" hatası alıyorum ve tablete uygulama yükleyemiyorum.
App Store, iTunes Store veya diğer Apple servislerine bağlanamıyorsanız - Apple Destek (TR)
"Bağlanamıyor" iletisi gördüğünüzde veya bir uygulama hiçbir içeriği yüklemediğinde ya da içeriğin indirilmesi durduğunda ne yapmanız gerektiğini öğrenin.
Air 1 galibaiPad modeli ne, iPadOS sürümü ne? Çok eksik bilgi var. Konu nasıl onaylandı onu bile anlamadım.
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 43
@Zodiac
İlk öncelikle bir Apple Hesabı bağlayarak dener misiniz? Olmaz ise tarih ve saatin doğru olduğundan emin olun. Yine olmaz ise Apple Destek ile görüşün.
İlk öncelikle bir Apple Hesabı bağlayarak dener misiniz? Olmaz ise tarih ve saatin doğru olduğundan emin olun. Yine olmaz ise Apple Destek ile görüşün.
iPad - Resmi Apple Desteği
Apple destek uzmanları tarafından sunulan iPad çözümlerini bulun. En popüler iPad konularını ve kullanabileceğiniz iletişim seçeneklerini inceleyin veya iPad topluluğundan yardım alın.
support.apple.com