iPad Air M4 alınır mı?

60Hz her zaman 60Hz. Apple bol animasyon yaptığı için 60 değil gibi hissettiriyor.
Hocam 60hz ile 90hz arasında bile büyük bir fark oluyor, 60hz diye alındığına pişman eder mi?

Hocam IPad'de ki 60Hz 60Hz Android'de ki 60Hz gibi değil lafı hakkında ne düşünüyorsun?

Fizik kurallarını bükemediğimiz sürece 60Hz her yerde 60Hz. Ana ekranda animasyon geçişleriyle hissiyatı iyileştirebilirsin ancak tarayıcıda veya oyunda 60Hz'i hissedersin. Bizzat arkadaşımın iPhone 16'sı ile benim S23'ü yan yana koyup webde bir makale açıp aşağı kaydırdık makaleyi. Aradaki fark barizdi.

Ayrı ayrı almak yerine tek cihaz al; MacBook olsun. RAM'ini de iyi seçersen, minimum 32 GB gibi local LLM'lerde de kullanırsın.

Hocam 60Hz ile 90Hz arasında bile büyük bir fark oluyor, 60Hz diye alındığına pişman eder mi?

2-3 ay sonra alışıyorsunuz fakat her o ekrana baktığınızda keşke 120Hz alsaydım dersiniz. Apple ekosistemi zorunluysa sıfır M4 yerine 2. elde Pro serilerine bakın derim temiz bulursunuz.

Normalde bunların fiyatı 35.000TL değil miydi? M4 Air yeni çıktığı için ikinci el ilanlarındaki cihazlar sıfıra çok yakın, 25-30'a bulabilirsem almayı düşünüyorum

2-3 ay sonra alışıyorsunuz fakat her o ekrana baktığınızda keşke 120Hz alsaydım dersiniz. Apple ekosistemi zorunluysa sıfır M4 yerine 2. elde Pro serilerine bakın derim temiz bulursunuz.
Geçende 37'ye kalem kılıf dahil M4 Pro satıldı fakat çok nadir öyle ilanlar düşüyor. Sadede tableti 40'a koyanlar dolu.

Hocam 60hz ile 90hz arasında bile büyük bir fark oluyor, 60hz diye alındığına pişman eder mi?
Hocam size attığım ürünler çok daha iyi ürünler hatta en altta attığım honor 165hz ekran yenileme süresine android tarafında en iyi mobil işlemcilerinden biri(en iyisi değil) olan Snapdragon 8 GEN 5 işlemciye sahip sizi bir ömür götürür.
ve ya buna da bakabilirsiniz
Ekranı IPS ama 315PPI aralarında en yüksek pixel yoğunluğuna sahip olan

Hocam o tabletlere baktım fakat genel öneri anlamda daha çok Apple alınması önerildi. İşlemci iyi olabilir ama öyle cihazlar genelde kısa ömürlü ve kalemleri kötü oluyor.

Ekosistemdeyseniz iPad alın, yoksa Android.
Ekosistemde değilim fakat genel kullanımda bu bir sorun teşkil eder mi?

Hocam siz Not alma-video izleme gibi işler için bu tableti tercih eder miydiniz?

Yani şöyle; Apple alırsan çok güçlü bir cihazın olur ama kıt olur, tam verimli olmaz. İstediğin her şeyi kuramazsın. Android tablet alırsan da o kadar güçlü olmaz ama her şeyi kurabilirsin.

Yani şöyle; Apple alırsan çok güçlü bir cihazın olur ama kıt olur, tam verimli olmaz. İstediğin her şeyi kuramazsın. Android tablet alırsan da o kadar güçlü olmaz ama her şeyi kurabilirsin.
Katılıyorum hocam size. 60hz ve IPS olması çok büyük bir eksi de belki kullansam memnun kalacağım düşüncesinden karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…