iPad Air noteboook niyetine kullanılır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5707
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 148
  • Etiketler Etiketler
    kullanılır

5707

Başarılı
Makaleler
4
Mühendislik okumayan biri için iPad Air yeterli değil mi? MacBook'lar da iPad Air'lar da 13 inç. Babamınkini kullanıyorum iş için almıştı. MacBook'ta kullandım ve bence kocaman MacBook Pro yerine iipad Air daha verimli. Mac yerine yoga kullanımına geçmiştim zaten. 15 inç yoga. Bunu sorma nedenim büyük konuşmak istemem ama planıma uygun bir durum olursa oyun laptopumu Xbox ile değiştireceğim. Laptop niyetine de bunu almayı planlıyorum. Bu fiyata M2 işlemcili Mac'ler de var da ekranları dokunmatik değil ve Apple pen çalışmıyor. Aksesuarlarını yakın zamanda yurt dışından daha ucuza getirtebilirim diye soruyorum. Android telefonla kullanımda eksiklik çeker miyim? iPhone 16 veya 16e alabilirim yine de daha ucuza FE tercihim. Bunu Vivaldi ile yazıyorum arayüz PC tarayıcısı gibi. Bir de Apple'ın klasik sürekli açık tutma politikasıyla cihaz mactekinin aksine hoşuma gitti. Mac'te en ufak harekette cihazın açılışına sinir olmuştum. Microsoft uygulamaları IPad'de kullanışlı mı?

Hocam ben iPad Pro kullanmaktayım 2023'te benzer amaçla aldım ama pek hoşnut olduğumu söyleyemem. Microsoft uygulamaları gayet güzel çalışıyor klavye tak rahat rahat kullan. Ekosistem içinden bir telefon kullanırsanız çok kullanışlı oluyor özellikle kopyala yapıştır, Air drop gibi tonla özelliği var. Apple Pencil ise bence Notability, 3D çizim gibi uygulamalar dışında hiçbir işime yaramadığını söyleyeyim. Bütçenize uygunsa bence kullanabilirsiniz. Öte yandan bilgisayar olmasan bence çoğu işi yapmak daha zor oluyor.

Ne gibi işler? Zaten Microsoft, PDF, not YouTube dışında bir şey için almıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…