iPad mini 7, Eksik GPU Çekirdeğine Rağmen İyi Bir Oyun Performansı Sergiliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 139
Makaleler
5

Apple’ın A17 Pro çipi, iPhone 15 Pro ve Pro Max’teki etkileyici oyun yetenekleriyle dikkat çekmişti. Şirket, bu çipin daha düşük versiyonuna sahip iPad mini 7’yi duyurduğunda pek çok kişi şaşırdı; zira bu tablet, 6 yerine 5 çekirdekli bir GPU ile donatıldı. Ancak bu değişiklik, iPad mini 7’nin oyun performansını olumsuz etkilememiş gibi görünüyor. Tablet, iki…

Devamını Oku: iPad mini 7, Eksik GPU Çekirdeğine Rağmen İyi Bir Oyun Performansı Sergiliyor
Kaynak: Techolay

Haberdeki başlık manipülatif. Ne demek “eksik”? Parça çalıp da içine mi koymamışlar da eksik diyoruz? Adamlar böyle uygun görmüş, böyle çıkarmış. Yeterli demek ki ortada bir eksiklik yok.

Eksik yerine daha az denebilirdi, evet. Aradaki farkın 1 olması da cabası. Tercüme olduğu baştan belli zaten.

Katılıyorum dostum, zira başlığı okuduğum zaman "ulan acaba parça çalınmış mı?" gibi bir his uyandırıyor.

İyi de A17 Pro ismiyle pazara sunuluyor ve GPU çekirdeği A17 Pro'dan eksik.

Ortada bir çekirdek eksikliği var. Parça kırpılmış.

Apple savunacağım diye bu kadar drama kovalamaya gerek yok. Eksik işte.

Son düzenleme:
İfadeler: 442
Ortada eksiklik var ve bu Apple'ın da söylediği bir sey zaten, 15 Pro/Pro Max'teki A17 Pro'da 6 çekirdekli GPU varken bunda 5 çekirdek çalışıyor. Çalışıyor diyorum çünkü bazı haberlere göre çalışmayan çekirdek dökümden kaynakli bozuk. Yeterli olmasının sebebi de A17 Pro'nun süper güçlü GPU'su değil, MetalFX. Bir zahmet dostum, bil bunları. Apple hakkında bos beles piyasada soyle boyle demeyi bilirsin ama MetalFX'den haberin yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…