iPadOS 18, Discord ve YouTube dışında hiçbir uygulama galeriye erişemiyor

ozgunokia

Yetkin
Makaleler
1
X’de fotoğraflı tweet paylaşacakken şöyle bir uyarı veriyor (ekte) İnstagram’da da aynı şekilde. Ancak Gizlilik ve Güvenliğe tıklıyorum ayarlardan ardından hiç bir şekilde uygulama açma ayarı çıkmıyor. YouTube ve Discord erişim var diyor başka bir şey yok. Nasıl düzeltirim? Tam anlatamadıysam detay isteyebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• IMG_0418.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 78
iOS 18 daha beta olduğu için hatalar olabilir. iOS 18 yükleyerek hata yapmışsınız. Downgrade yapmak biraz zahmetli.

iOS 18 daha beta olduğu için hatalar olabilir. iOS 18 yükleyerek hata yapmışsınız. Downgrade yapmak biraz zahmetli.
Zaten 1.5 aydır kullanıyorum bir anda sabah kalktım tüm uygulamalarda IOS 18 kullanıyorsunuz bildirimi falan geldi anlamadım. Nedense hiç bir şekilde fotoğrafa erişimi yok uygulamaların ve açılmıyor.

Zaten 1.5 aydır kullanıyorum bir anda sabah kalktım tüm uygulamalarda IOS 18 kullanıyorsunuz bildirimi falan geldi anlamadım. Nedense hiç bir şekilde fotoğrafa erişimi yok uygulamaların ve açılmıyor.
Artık uygulamalar da yeni sürüme adapte edilmeye başladı. O yüzden uygulama kaynaklı problemler de çıkabilir sürümsel sorunların yanında. Zaten beta olduğu için çıkan problemi sorgulamaya pek gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…