Arkadaşlar şöyle bir mesaj geldi. Telefonu 2 gün önce telefoncudan almıştım. Adam 2-3 gün kullan, sıkıntı olursa getir dedi zaten. "*#06#" yapınca çıkan iki IMEI numarası mesajda gelen IMEI numarası ile aynı değil. Neden böyle bir mesaj geldi?
Hat sahibine ait başka bir telefon olabilir. Hat sahibinin sahip olduğu hatların takılı olduğu telefonları kontrol ederseniz daha iyi olabilir. (A0 Türkçe tekerleme oldu biraz özür.)
Kendi IMEI numaralarımı sorguladığımda hiçbir sıkıntı gözükmüyor. Bana mesajda gelen IMEI'yi sorguladığımda Samsung S3 olup IMEI klonlanmış diyor. IMEI'ler arasında bağlantı kuramadım. Sadece mesaj neden bana geldiğini anlamadım.
Hat sahibine ait başka bir telefon olabilir. Hat sahibinin sahip olduğu hatların takılı olduğu telefonları kontrol ederseniz daha iyi olabilir. (A0 Türkçe tekerleme oldu biraz özür.)
Hat sahibine ait başka bir telefon olabilir. Hat sahibinin sahip olduğu hatların takılı olduğu telefonları kontrol ederseniz daha iyi olabilir. (a0 Türkçe tekerleme oldu biraz özür.)
Şimdi aklıma geldi de ben 2 gün önce arkadaşımdaki s3e hat takıp çıkarmıştım. Sanırım takıp çıkarmıştım tam hatırlamıyorum. O S3 olabilir mi? Şu an arkadaş okulda, en kısa zaman içinde telefonunun IMEI'sine bakacağım. Bu arada kopyalanmış IMEI sorguladığımda S3 yazıyor demiştim. Bu IMEI'nin ilk sahibi olan telefondur umarım. Yani IMEI'yi aktaran kişinin telefonu değildir anlamında.
Şimdi aklıma geldi de ben 2 gün önce arkadaşımdaki s3e hat takıp çıkarmıştım. Sanırım takıp çıkarmıştım tam hatırlamıyorum. O S3 olabilir mi? Şu an arkadaş okulda, en kısa zaman içinde telefonunun IMEI'sine bakacağım. Bu arada kopyalanmış IMEI sorguladığımda S3 yazıyor demiştim. Bu IMEI'nin ilk sahibi olan telefondur umarım. Yani IMEI'yi aktaran kişinin telefonu değildir anlamında.