iPhone 11 ile Galaxy S21 FE takaslanır mı?

Biraz yanıyor falan ama S22 denkleşirse daha mantıklı olabilir.

O zaman tek bir seçenek var. S23 FE. Bataryasını değiştirirsen güzel telefon. Üste ekleyebilir misin S23 FE için? Kamerası harika fiyatına göre.
S23 FE de işlemciden çok kaybediyor. Bence fiyatını hak eden bir cihaz değil. 13 Pro ve S23 FE ikileminde kalıp 13 Pro tercih etmiştim ben de.

FE cihazların işlemcisi kötü ancak kamera kaliteleri fiyatının üstünde oluyor. S26 ile aynı ana kamera sensörüne sahip.
Hocam öyle de bunun sebebi S23 FE’nin kamerasının iyi olmasından ziyade Samsung’un saçmalığı ya. Yani işleme kalitesi S26 daha iyi olsa da saçmalık bence aynı sensörü kullanması.

iPhone 11 fakir telefonu diyorlardı eskiden. En ucuz model olduğu için.

Bizim ülkedeki ekonomik sorunlar yüzünden ve küçümseyiciler Apple'ın yaptığı en iyi telefonlardan birisi bende 16e var, paran ona mı yetti diyorlar. Açıkçası A18 çipli cihaz düşük segment mi bilmiyorum. iPhone'a geçtiğim sene iOS 26 ile giriş yaptım, şu an çok memnunumm. Keşke eskiden de iPhone kullansaymışım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…