iPhone 11 kapandı ve açılmıyor, şarja takınca da yeniden başlıyor

Telefonu alıp dışarı çıktım, telefon açılmıyor. Şarjı olduğuna emindim ama yine de şarjı bitmiştir dedim. Eve geldim, şarja taktım; sadece Apple logosu gidip gelip duruyor. Arada şarj oluyor simgesi geliyor, tuş kombinasyonları ile laptopa bağlama ekranına getirdim, şarjda iken. Şarjdan çeker çekmez ekran gidiyor. Belki soketler oynamıştır diye telefonu tak tak yere vurup deniyorum, yine aynı.

Vidalardan biri yalama olmuş, zaten onu açamadım. 3 gündür bıçakla vidaya çizgi çekip, çizgiye vidayı sokup çıkarmaya çalışıyorum; vidaya bıçak işlemiyor, illallah ettirdi.

Ayın 12'sinde sezon yenileniyor, PUBG'de Fatih'e kasacaktım, telefon yok. Telefon alayım diyorum, bulunduğum ilçede F/P telefon yok. Server kayıtlı değişensiz mi 13 Pro 15.000 TL'ye ben tamamım da yok işte.

Abi soketler çıktı ise neden telefonu yere vuruyorsun Kısa devreye soksan napacaksın cihazı yakarsın öyle.

Alt vidalar takılı iken de sökebilrsin aslında ama çok dikkatli olman gerekir. Tüm çitaları söktükten sonra alt çitayı ileriye doğru iterek sökersen alt vidalar takılı olduğu halde sökmüş olursun. Ama aşırı ustalık ister.

Onun dışında incecik matkap ucun falan varsa delebilirsin, ya da lehimleyebilirsin, ya da japon sürüp bekletip sonra çevirebilirsin. orjinallik derdin değilse japon karbonat yap aşırı ufak miktarda bağla sonra tornavidanı çevir. dikkat et japon vidanın içine girmesin, yoksa hem vida oraya yapışır hem de iğrenç gözükür.

Söktükten sonra bataryayı sök tak yap.

Ayın 12'sinde sezon yenileniyor, PUBG'de Fatih'e kasacaktım, telefon yok. Telefon alayım diyorum, bulunduğum ilçede F/P telefon yok. Server kayıtlı değişensiz mi 13 Pro 15.000 TL'ye ben tamamım da yok işte.
Fatih kasmak önemliyse 15-20 bine ikinci elden POCO bak hocam.

Arka camı soktum arkadan bir şeyler yapabilirim belki diye. Orada görülen boşluğa bir şeyle bastırsam vida bükülür mü? Aşırı ustalık gereken şeyde artı sağlar mı? Sanırım video çok sağlam büküleceğini sanmıyorum.

Fatih kasmak önemliyse 15-20 bine ikinci elden POCO bak hocam.

20ye falan POCO almam arayüzü ve tasarımı 20k etmez. 13 14'te kayıtlı X7 Pro almam onun yeirne Mi 13T Pro alırım. Mi 13T Pro yerine az daha ekler mi 13 Pro alırım. Kısır döngü oluştu Mi 13T Pro alırsam neden daha iyisini almadım diye pişman olurum. Hepsi kapitalizmin oyunları fıttıracağım işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…