fatih Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 232 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 198 Yer Almanya 15 Nisan 2025 #1 Kardeşimin iPhone 11'i kurtarma modunda takıldı. iTunes ile deniyorum ancak sürekli başarısız diyor, bunu nasıl çözebilirim başına gelen var mı hiç?
Kardeşimin iPhone 11'i kurtarma modunda takıldı. iTunes ile deniyorum ancak sürekli başarısız diyor, bunu nasıl çözebilirim başına gelen var mı hiç?
Cyanogen Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.151 Makaleler 4 Çözümler 32 Beğeniler 1.205 15 Nisan 2025 #2 3uTools kullanarak yazılım atmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 15 Nisan 2025 #3 3u Tools ile deneyin, NAND arızasına kadar yolu olabiliyor durduk yere kurtarma moduna düşmesi. Artı 0 Eksi
Darth_Vader Gelişen Katılım 15 Nisan 2025 Mesajlar 10 Beğeniler 6 Yer Death Star 15 Nisan 2025 #4 fatih dedi: Kardeşimin iPhone 11'i kurtarma modunda takıldı. iTunes ile deniyorum ancak sürekli başarısız diyor, bunu nasıl çözebilirim başına gelen var mı hiç? Genişletmek için tıkla... 3uTools deneyin. Artı 0 Eksi
fatih dedi: Kardeşimin iPhone 11'i kurtarma modunda takıldı. iTunes ile deniyorum ancak sürekli başarısız diyor, bunu nasıl çözebilirim başına gelen var mı hiç? Genişletmek için tıkla... 3uTools deneyin.
KS KS fatih Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 232 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 198 Yer Almanya 15 Nisan 2025 #5 Heribert Yavuz dedi: 3u Tools ile deneyin, NAND arızasına kadar yolu olabiliyor durduk yere kurtarma moduna düşmesi. Genişletmek için tıkla... Güncellemiş telefonu yeniden başlatırken patlamış cihaz şimdi 75 hatası veriyor Denedim görseldeki gibi bir hata var. Darth_Vader dedi: 3uTools deneyin. Genişletmek için tıkla... Heribert Yavuz dedi: 3u Tools ile deneyin, NAND arızasına kadar yolu olabiliyor durduk yere kurtarma moduna düşmesi. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 15 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: 3u Tools ile deneyin, NAND arızasına kadar yolu olabiliyor durduk yere kurtarma moduna düşmesi. Genişletmek için tıkla... Güncellemiş telefonu yeniden başlatırken patlamış cihaz şimdi 75 hatası veriyor Denedim görseldeki gibi bir hata var. Darth_Vader dedi: 3uTools deneyin. Genişletmek için tıkla... Heribert Yavuz dedi: 3u Tools ile deneyin, NAND arızasına kadar yolu olabiliyor durduk yere kurtarma moduna düşmesi. Genişletmek için tıkla...