iPhone 11 Pro (TR) verip iPhone 15 Pro (YD) almak mantıklı mı?

mercha

Yetkin
Makaleler
3
Yer
Manisa, Türkiye
Selam,
Şu anda elimde pili değişmiş bir iPhone 11 Pro (TR kayıtlı) cihaz var. Bunu verip üzerine 12.000 TL koyarak iPhone 15 Pro (yurt dışı) almayı düşünüyorum. Cihazı alacağım yer kayıt süresini 4 a 1.000 TL karşılığında uzatırız dedi. Ama bu işlemi ben evde kendim yapabilir miyim diye merak ediyorum.

Ayrıca bu takas mantıklı mı sizce? Genel düşünceniz nedir?

Şimdiden teşekkürler

iPhone dışı olur mu?

Mantıksız. Şu an 11 Pro piyasası 24-25k üstüne 12 koymanız demek 36-37k para yapar.
Şimdi bu paraya yurt dışı 16 Pro alınabiliyor. Sahibindende var. 8 ay kullanılabilir bu da yılbaşına geleceği için 6+8 = 14 ay kullanılabilir. Sonrasında satılabilir, takas edilebilir düşük bir modelle veya Android ile.
Ya da 40kya düz iPhone 15 alınabilir. İkinci el tabii. Ya da sıfır Galaxy S25 alınabilir.
Ben şu an Galaxy ekosistemini daha çok beğendiğim için bence mantıklı olan S25 ama siz Apple ekosistemi derseniz mantıklı olan bence 16Pro. Ben bir cihazı uzun süre kullanamadığım için bence daha iyi olur. Yine de siz bilirsiniz. iPhone 15 de çok güzel cihaz.

Hocam piyasası şu an benim cihazın 18-20k en iyisi. 14'ten sayarız dedi arkadaş cihaz 26k.

iPhone dışı olur mu?
Maalesef ekosistemim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…