iPhone 11 şarj almıyor

Kabloyu taktığımda şarj olma işareti geliyor, hemen gidiyor ama telefonu kökten kapatıp şarja taktığımda şarj alıyor. İki ihtimal düşünüyorum: Birincisi, telefonda yazılımsal bir sıkıntı var. İkincisi, telefonda bir arıza var ve yazılım bu arızayı tespit edip şarj almayı kesiyor. Telefonu kapattığımızda yazılım devre dışı kaldığı için şarj alıyor. Sizce bu sorun ne? Bu telefonda arıza günlüğü var mı? Ne yapabilirim? Yarın mesaiye Markt'a gidip powerbank ile test edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarj soketi sorunlu olabilir, kapalı iken şarj alıyor olsa da şarj soketi ile telefon arasındaki haberleşmede sıkıntı olabilir. Bu yüzden şarj soketine bakılması gerek.

Kendi Iphone'ımda genelde bu dediğin sorunu şarj soketinin içi dolunca/kirlenince yaşıyorum. En dipte kulakçıkların oturduğu yer var özellikle orası temiz olmalı bir kontrol eder misin?

Kendi Iphone'ımda genelde bu dediğin sorunu şarj soketinin içi dolunca/kirlenince yaşıyorum. En dipte kulakçıkların oturduğu yer var özellikle orası temiz olmalı bir kontrol eder misin?
Pek bir şey var gibi durmuyor.

Normalde bu telefonu satıp TR cihazı 2. el Nova 11 veya Pro alacaktım ama bu halde kimse almak istemez, fiyatı çok düşer. Sanırım TR yerine yurt dışı alacağım ve yıl içinde sırayla kullanacağım. Bu cihaz da yurt dışı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…