CYBER SHADOW Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 703 Çözümler 4 Beğeniler 686 Yer KARTAL/İSTANBUL 24 Haziran 2024 #1 Bir türlü silemedim bu virüsü nasıl yapılıyor silme.
EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.936 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.791 24 Haziran 2024 #2 Ayarlar> Takvim> Saptanmış Takvim bölümüne bir bakın.
KS KS CYBER SHADOW Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 703 Çözümler 4 Beğeniler 686 Yer KARTAL/İSTANBUL 24 Haziran 2024 #3 EsatKa dedi: Ayarlar> Takvim> Saptanmış Takvim bölümüne bir bakın. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum hocam döneceğim. EsatKa dedi: Ayarlar> Takvim> Saptanmış Takvim bölümüne bir bakın. Genişletmek için tıkla... Orada sil diye veya öyle bir şey çıkmıyor virüs de gözükmüyor.
EsatKa dedi: Ayarlar> Takvim> Saptanmış Takvim bölümüne bir bakın. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum hocam döneceğim. EsatKa dedi: Ayarlar> Takvim> Saptanmış Takvim bölümüne bir bakın. Genişletmek için tıkla... Orada sil diye veya öyle bir şey çıkmıyor virüs de gözükmüyor.
EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.936 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.791 25 Haziran 2024 #4 CYBER SHADOW dedi: Orada sil diye veya öyle bir şey çıkmıyor virüs de gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... O zaman Ayarlar> Takvim> Hesaplar bölümüne bir bakın. Bu arada “Temsilci Takvimler” bölümüne de bir bakar mısınız yeni gördüm. Başka bir çözüm önerisi: Takvim uygulamasını açıp en aşağıdaki “Takvimler” yerine gelir misiniz? Orada da çıkabilir.
CYBER SHADOW dedi: Orada sil diye veya öyle bir şey çıkmıyor virüs de gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... O zaman Ayarlar> Takvim> Hesaplar bölümüne bir bakın. Bu arada “Temsilci Takvimler” bölümüne de bir bakar mısınız yeni gördüm. Başka bir çözüm önerisi: Takvim uygulamasını açıp en aşağıdaki “Takvimler” yerine gelir misiniz? Orada da çıkabilir.
KS KS CYBER SHADOW Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 703 Çözümler 4 Beğeniler 686 Yer KARTAL/İSTANBUL 25 Haziran 2024 #5 EsatKa dedi: O zaman Ayarlar> Takvim> Hesaplar bölümüne bir bakın. Bu arada “Temsilci Takvimler” bölümüne de bir bakar mısınız yeni gördüm. Başka bir çözüm önerisi: Takvim uygulamasını açıp en aşağıdaki “Takvimler” yerine gelir misiniz? Orada da çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam hiçbir yerde gözükmüyor. EsatKa dedi: O zaman Ayarlar> Takvim> Hesaplar bölümüne bir bakın. Bu arada “Temsilci Takvimler” bölümüne de bir bakar mısınız yeni gördüm. Başka bir çözüm önerisi: Takvim uygulamasını açıp en aşağıdaki “Takvimler” yerine gelir misiniz? Orada da çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Reis bir şey soracağım bu takvimler Türkiye virüs mü? EsatKa dedi: O zaman Ayarlar> Takvim> Hesaplar bölümüne bir bakın. Bu arada “Temsilci Takvimler” bölümüne de bir bakar mısınız yeni gördüm. Başka bir çözüm önerisi: Takvim uygulamasını açıp en aşağıdaki “Takvimler” yerine gelir misiniz? Orada da çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Kardeşim cevap verirsen sevinirim. Son düzenleme: 25 Haziran 2024
EsatKa dedi: O zaman Ayarlar> Takvim> Hesaplar bölümüne bir bakın. Bu arada “Temsilci Takvimler” bölümüne de bir bakar mısınız yeni gördüm. Başka bir çözüm önerisi: Takvim uygulamasını açıp en aşağıdaki “Takvimler” yerine gelir misiniz? Orada da çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam hiçbir yerde gözükmüyor. EsatKa dedi: O zaman Ayarlar> Takvim> Hesaplar bölümüne bir bakın. Bu arada “Temsilci Takvimler” bölümüne de bir bakar mısınız yeni gördüm. Başka bir çözüm önerisi: Takvim uygulamasını açıp en aşağıdaki “Takvimler” yerine gelir misiniz? Orada da çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Reis bir şey soracağım bu takvimler Türkiye virüs mü? EsatKa dedi: O zaman Ayarlar> Takvim> Hesaplar bölümüne bir bakın. Bu arada “Temsilci Takvimler” bölümüne de bir bakar mısınız yeni gördüm. Başka bir çözüm önerisi: Takvim uygulamasını açıp en aşağıdaki “Takvimler” yerine gelir misiniz? Orada da çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Kardeşim cevap verirsen sevinirim.
EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.936 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.791 25 Haziran 2024 #6 CYBER SHADOW dedi: Reis bir şey soracağım bu takvimler Türkiye virüs mü? Genişletmek için tıkla... Anlamadım, ekran görüntüsü atabilir misin rica etsem? CYBER SHADOW dedi: Kardeşim cevap verirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma kapatmıştım telefonu bildirimler de kapalı.
CYBER SHADOW dedi: Reis bir şey soracağım bu takvimler Türkiye virüs mü? Genişletmek için tıkla... Anlamadım, ekran görüntüsü atabilir misin rica etsem? CYBER SHADOW dedi: Kardeşim cevap verirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma kapatmıştım telefonu bildirimler de kapalı.
losxy0 Yetkin Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 555 Beğeniler 529 25 Haziran 2024 #7 CYBER SHADOW dedi: Yok hocam hiçbir yerde gözükmüyor. Reis bir şey soracağım bu takvimler Türkiye virüs mü? Kardeşim cevap verirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ayarlar - mail - hesaplar - abone olunan takvimler - sonra ise kaldırın hocam.
CYBER SHADOW dedi: Yok hocam hiçbir yerde gözükmüyor. Reis bir şey soracağım bu takvimler Türkiye virüs mü? Kardeşim cevap verirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ayarlar - mail - hesaplar - abone olunan takvimler - sonra ise kaldırın hocam.