Merhaba Arkadaşlar, şu anda iPhone 11 kullanıyorum. Bataryası yetkili serviste yeni değişmiş. İkinci el bir 11 Pro Max buldum. 4000 TL farkla geçmeme değer mi? Biraz araştırdığımda kamera, batarya vs. daha iyi olduğunu duydum.
Cihazınızın serviste yeni pili değiştiyse büyük nimet. Pro max'te böyle bir durum yoksa pili daha az gidebilir. Kamera olarak da optik zoom'u var ama kalan sensörler aynı bildiğim kadarıyla. Bence değmez.
Merhaba Arkadaşlar, şu anda iPhone 11 kullanıyorum. Bataryası yetkili serviste yeni değişmiş. İkinci el bir 11 Pro Max buldum. 4000 TL farkla geçmeme değer mi? Biraz araştırdığımda kamera, batarya vs. daha iyi olduğunu duydum.
OLED ekran ve telefoto kamera dışında bir artısı var denemez. Biraz daha para biriktirin, daha iyi bir modele geçmeye çalışın derim. Ayrıca 11 Pro serisi ülkemizde pek tutmadı, o sebeple satmanız da zor olur.
@necosell
iPhone 11'i ne kadara satacağınıza da bağlı ancak ortalama 14K civarına satabilirsiniz diye düşünüyorum. 10K daha eklerseniz 24K civarlarında 2. el yurt dışı 14 Pro'lar falan bulunabiliyor. 11'den 11 Pro Max'e geçmek yerine 14 Pro'ya geçmek daha mantıklı bence. En azından 13 Pro gibi bir cihaza geçin derim, yükseltme yaptığınıza değsin.