Arkadaşım AirPods Pro 2 alacak fakat iPhone 11 ile kullanacak. Eğer ses kalitesinden tam anlamıyla faydalanamayacaksa ucuz bir kulaklık aldırmayı düşünüyorum. AirPods Pro 2 iPhone 11 ile ses kalitesinde kayıp yaşanır mı?
AirPods Pro 2. nesil Bluetooth 5.3 desteklerken iPhone 11 Bluetooth 5.0 destekliyor. Bunun ne gibi sorunlar oluşturacağından emin değilim. Sorun oluşturacağından bile emin değilim açıkçası.
Apple.com'da yazan bilgiye göre iPhone 11, en güncel iOS sürümünü alamadığı zaman dahi kulaklık çalışırmış ancak kulaklığın bazı özellikleri çalışmayabilirmiş.
AirPods Pro 2. nesil Bluetooth 5.3 desteklerken iPhone 11 Bluetooth 5.0 destekliyor. Bunun ne gibi sorunlar oluşturacağından emin değilim. Sorun oluşturacağından bile emin değilim açıkçası.
Apple.com'da yazan bilgiye göre iPhone 11, en güncel iOS sürümünü alamadığı zaman dahi kulaklık çalışırmış ancak kulaklığın bazı özellikleri çalışmayabilirmiş.
Bu dediğimi önermemin nedeni ise ileride Apple harici bir telefon alırsa boşuna almış olur. Sony cihazlar, Apple'nin aynı fiyat bandındaki cihazının içinden geçer genel olarak.
Herhangi bir kayıp yaşayacağını zannetmem. Zira ben AirPods Pro 2'yi iPhone 12 ile kullanmıştım ve ses kalitesi konusunda herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmamıştım. Tabii konumuz iPhone 11 yani bu dediklerim bu telefon için geçerli olur mu bilemiyorum.