iPhone 11'in sarjı %88'de kalıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mahber21
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 473

mahber21

Çalışkan
Dün gece sarja taktım sabah baktığımda %88 seviyesindeydi, iyileştirilmiş pil şarjini da kapattım ve hala %88 dolmuyor. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Pil konusunda her zaman orijinalden yanayım. Biraz daha para verip markanın kendi pilini almak en iyisi, aksi takdirde böyle anlamsız sorunlar yaşanabiliyor. Ayrıca sorun yaşandığında yan sanayi pilde muhattap bulmak zor oluyor. Orijinal pil olsa servise götürürsün, çözülür.

Pili kalibre etmeyi dene. Cihaz kapanana kadar pili bitirip, sonra uçak modunda %100'e kadar şarj et.

Pil konusunda her zaman orijinalden yanayım. Biraz daha para verip markanın kendi pilini almak en iyisi, aksi takdirde böyle anlamsız sorunlar yaşanabiliyor. Ayrıca sorun yaşandığında yan sanayi pilde muhatap bulmak zor oluyor. Orijinal pil olsa servise götürürsün, çözülür.

Pili kalibre etmeyi dene. Cihaz kapanana kadar pili bitirip, sonra uçak modunda %100'e kadar şarj et.

Yaklaşık 1.25 dk açık ekran süresi aldim halen şarj bir tane eksildi yazılımsal bir şey olabilir mi şarj 100 olmasına rağmen 88 göstermesi gibi bir şey

@mahber21 Bilemiyorum hocam. Önce fabrika ayarlarına sıfırlayın cihazı. Sorun düzelmezse pil değişimi yapabilirsiniz. Pil yan sanayi olabilir.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt