iPhone 12 Mini Spotify açılmıyor

Beyza

Uzman
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Yükleniyor gözüküyor ardından ikinci fotoğraftaki gibi oluyor. Sildim tekrar indirdim aynı. iOS sürümüm güncel, 17.5.1. Telefonu yeniden başlattım yine çözülmedi, sorun nedir bilen var mı? Cihazım 12 Mini.

1720105847422.webp

1720105860093.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
iTunes ve AppStore ayarlarına gidip kullanılmayan uygulamaları temizlemeyi kapatır mısınız? Ya da en azından öyle bir ayar olması lazım.

1720106971356.webp

Leonardo Dicaprio Reaction GIF by Once Upon A Time In Hollywood

Son düzenleme:
Ayarlar> App Store> Uygulama İndirmeleri ve Kullanılmayanları Kaldır ayarlarını kapatın.

IMG_7918.webp

IMG_7919.webp

Hard reset dener misin?
  • Sesi açma düğmesine hızlaca basın ve bırakın.
  • Sesi kısma düğmesine hızlaca basın ve bırakın.
  • Apple logosu görünene kadar yan düğmeyi basılı tutun ve ardından yan düğmeyi bırakın.

iTunes ve App Store ayarlarına gidip kullanılmayan uygulamaları temizlemeyi kapatır mısınız? Ya da en azından öyle bir ayar olması lazım.

Eki Görüntüle 62394

Leonardo Dicaprio Reaction GIF by Once Upon A Time In Hollywood

Ayarlar> App store> uygulama indirmeleri ve kullanılmayanları kaldır ayarlarını kapatın.

Eki Görüntüle 62404

Eki Görüntüle 62405

Tekrar deneyin olmazsa cihazı yeniden başlatın ve tekrar deneyin o da olmazsa uygulamayı silip tekrar yükleyin.

Hepsini denedim, hepsini denedikten sonra tekrar hard reset ve tekrar yeniden başlattım olmadı. Apple destek ile görüştüm, onlar da çözemedi. Telefonu güncelledikten sonra böyle oldu, başka uygulama yükleyebiliyorum ama Spotify yüklenmiyor. Bulut işareti çıkıyor.

Hepsini denedim, hepsini denedikten sonra tekrar hard reset ve tekrar yeniden başlattım olmadı. Apple destek ile görüştüm, onlar da çözemedi. Telefonu güncelledikten sonra böyle oldu, başka uygulama yükleyebiliyorum ama Spotify yüklenmiyor. Bulut işareti çıkıyor.
Ağ ayarlarını sıfırladın mı?

Başka iCloud hesabın varsa oradan indirmeyi dene.

App Store'a girin, sağ yukarıdan profilinize tıklayın, “Uygulamalar” bölümüne girin, Spotify'ı bulduktan sonra sağdan sola doğru kaydırın ve “Gizle” deyin, sonra telefonu tekrar bi' yeniden başlatın. Bakalım olacak mı?

App Store'a girin, sağ yukarıdan profilinize tıklayın, “uygulamalar” bölümüne girin, Spotify'ı bulduktan sonra sağdan sola doğru kaydırın ve “gizle” deyin, sonra telefonu tekrar bi' yeniden başlatın. Bakalım olacak mı?

Deneyelim.

@3586 gülme bak, başına gelir gülme 😸

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt