L LAZZİYA 5 Uzman Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 98 Beğeniler 24 Bugün 15:39 #1 Sizce yüklenmeli mi? Pilde iyileştirme söz konusuymuş, verim alabilir miyim?
M My Asset 6 Çalışkan Katılım 30 Haziran 2026 Mesajlar 32 Çözümler 3 Beğeniler 14 Bugün 15:56 #2 LAZZİYA dedi: Sizce yüklenmeli mi? Pilde iyileştirme söz konusuymuş, verim alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tam sürümü bekleyin. Beta sürümlerde bir çok sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
LAZZİYA dedi: Sizce yüklenmeli mi? Pilde iyileştirme söz konusuymuş, verim alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tam sürümü bekleyin. Beta sürümlerde bir çok sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
MR Hubu 48 Uzman Katılım 15 Mart 2026 Mesajlar 147 Beğeniler 84 Bugün 16:02 #3 Apple genelde pili pek düşünmez pil iyileştirme yaptık deselerde gene de hızlı bitebiliyor.
Osman Zeren 16 Çalışkan Katılım 29 Haziran 2026 Mesajlar 40 Beğeniler 67 Yer Adana 51 dakika önce #4 15 Pro ve üstünde yükleyin derdim ama eski iPhone'lar tam sürümün optimazsonuna kadar sıkıntılı çalışabiliyorlar. Yüklemenizi önermem.
15 Pro ve üstünde yükleyin derdim ama eski iPhone'lar tam sürümün optimazsonuna kadar sıkıntılı çalışabiliyorlar. Yüklemenizi önermem.
4rchura 48 Üstün Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 284 Çözümler 2 Beğeniler 210 42 dakika önce #5 Tam sürümü bekleyin ben düz 12'ye kurdum bir sorun yaşamadım ama kullanış %100 pürüzsüz değil + kullandığınız uygulamalar ve bazı Widget'lar henüz hazır değil son kullanıcı için.
Tam sürümü bekleyin ben düz 12'ye kurdum bir sorun yaşamadım ama kullanış %100 pürüzsüz değil + kullandığınız uygulamalar ve bazı Widget'lar henüz hazır değil son kullanıcı için.