iPhone 12 Pro'dan hangi iPhone'a geçilmeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ozi2658
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 274
  • Etiketler Etiketler
    iphone

Ozi2658

Becerikli
Biliyorum soru saçma oldu biraz şöyle tam açıklayayım:
Bende 2 sene kullanılmış bende 1 senedir kullanıyorum neredeyse toplam 3 senelik iPhone 12 Pro var. Arka camı çatlak kırık ve pil düzeyi 83'lerde. Bu telefon gene bana bir şekilde yetiyor gibi ama değiştirmek istiyorum. Yaklaşık 50-55K param var ve PS5 Pro almayı düşünüyordum fakat şimdi iPhone telefon almayı düşünüyorum. Düz iPhone modellerine karşı bir ön yargı var herkes Pro alma peşinde. Ben de 16 Pro'yu düşündüm ailenin desteği ile almayı ama gerçekten pahalı bir telefon. Şu anki param düz iPhone 15-16'ya yetiyor veya bir 20 bin az verip 30K'ya iPhone 13 de alabilirim ama aradaki farka değecek mi bilmiyorum.

Telefonda oyun falan oynayan biri de değilim ama beni yine bir 3 yıl götürmesini istiyorum telefonun. Şarjı falan da çok gidiyor 2-3 kere şarja takıyorum ve çok ısınıyor telefon.

Telefon önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İllaki iPhone alacaksan 16'dan başka seçeneğin yok gibi bir şey. 13 alma, 15 de çok alınabilir değil, fiyatı o kadar yükseltmişken hem de.

iPhone 13 artık eski bir cihaz, alınmaz. iPhone 15’e de o kadar para verip Apple Intelligence’dan mahrum kalmak olmaz. En mantıklısı ya iPhone 16e ya da iPhone 16 hocam. Tekrar ikinci el veya yurt dışı tercih edebilirim derseniz iPhone 15 Pro da olabilir Pro model olarak.

En az 16. Eğer Android tarafına yönelirseniz S25 çok daha güzel.

Bu dönemde 15 aşağısı alınmaz. 15 fiyatını hakketmiyor zaten, Apple Intelligence bile konulmamış.

12 Pro'dan sonra 13 Pro Max'e bile geçsen iyi ki geçmişim dersin, o yüzden bütçene uygun olan iPhone modelini al geç.
13 Pro Max satılmıyor, düz 13,14 falan alırsa bir fark yaşamaz, en az 16 bakması lazım.

Teşekkürler herkese 2 sorum olacak
1-Düz iPhone 16 almak mantıklı mı?
2-Ben iPhone 16 ya geçince gerçekten iyi ki geçmişim dedirtecek neler olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…