iPhone 13, 3 sene götürür mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rifle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 260

Rifle

Becerikli
Arkadaşlar selam, S24 falan vardı demezseniz sevinirim. iPhone alıştıktan sonra Samsung, Android kullanamamaya başladım. Sizlere sorum, 3 sene götürür mü? Şu anda çok memnunum, iyi ki almışım diyorum.

Şu an iPhone 13 kullanıyorsanız üç yıl rahat götürür. Yeniden alınır mı derseniz, alınmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, S24 falan vardı demezseniz sevinirim. iPhone alıştıktan sonra Samsung, Android kullanamamaya başladım. Sizlere sorum, 3 sene götürür mü? Şu anda çok memnunum, iyi ki almışım diyorum.
Hocam şu an memnunsanız tamamdır ne zaman işinizi görmeye başlamadığında rahatsız ettiğinde değişim vakti gelmiş demektir.
kimisinde 2 sene sonra kimisi 4 sene sonra bu durumu yaşıyor.

Telefonla çok işim olmaz. Oyun vs. oynamam, gittiğim her yerde fotoğraf-video çekmem. Yaptığım tek iş bankacılık uygulamalarını kullanmak, Whatsapp-Instagram ve pazaryeri uygulamaları. Şu an 27 Eylül 2022 tarihinden beridir Iphone 8 plus kullanıyorum. Yaşadığım tek sorun batarya performansı. Bugün SE 4 tanıtılacak. Onu almayı düşünüyorum. Şu anki haliyle bile hiçbir uygulamada üzmüyor telefon. Dediğim gibi sadece batarya ömrünü doldurdu. O yüzden şarjı hızlı bitiyor ve normal veya şarjlı kullanımda ısınıyor.

iPhonelerin güncelleme ömrü 5 yıl, iPhone 13 2021'de çıktı. Muhtemelen 2026'da desteği kesilir. Güncellemeleri önemsiyorsanız 3 sene kullanılmaz, önemsemiyorsanız 3 sene götürür.

Şu an iPhone 13 kullanıyorsanız üç yıl rahat götürür. Yeniden alınır mı derseniz, alınmaz.

Hocam herkes alınmaz diyor, ben iPhone sevdiğim için olduğum için aldım, pişman da değilim zaten tek yaptığım şey kamera ve iOS arayüzü bunun için aldım 60Hz olayı da benim için sorun değil, gene de yorumunuz için teşekkürler.

iPhonelerin güncelleme ömrü 5 yıl, iPhone 13 2021'de çıktı. Muhtemelen 2026'da desteği kesilir. Güncellemeleri önemsiyorsanız 3 sene kullanılmaz, önemsemiyorsanız 3 sene götürür.
işim sadece fotoğraf çekilmek ve insta wp gibi uygulamalar oyun falan oynamıyorum.

iPhone 16 almış olsanız ne değişecek mesela? Hiçbir şey. Memnunsanız rahatlıkla kullanabilirsiniz.
zaten hocam kamerası için aldım mükemmel gene sorayım dedim konu açmak istedim.

Bu sene almayı planlıyorsanız rahat götürür en az 4-5 sene götürür diye tahmin ediyorum.
aldım hocam zaten, iyi ki almışım yazmışım konunu sonuna, galiba okumadınız ama canınız sağ olsun, değerli yorumunuz için teşekkürler..

Telefonla çok işim olmaz. Oyun vs. oynamam, gittiğim her yerde fotoğraf-video çekmem. Yaptığım tek iş bankacılık uygulamalarını kullanmak, WhatsApp-Instagram ve pazaryeri uygulamaları. Şu an 27 Eylül 2022 tarihinden beridir iPhone 8 Plus kullanıyorum. Yaşadığım tek sorun batarya performansı. Bugün SE 4 tanıtılacak. Onu almayı düşünüyorum. Şu anki haliyle bile hiçbir uygulamada üzmüyor telefon. Dediğim gibi sadece batarya ömrünü doldurdu. O yüzden şarjı hızlı bitiyor ve normal veya şarjlı kullanımda ısınıyor.

Hocam sadece fotoğraf çekiniyorum ve Instagram wp YouTube önemli benim için, bir de alo alo işte. Onlar için aldım.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt