Arkadaşlar, Turkcell uygulaması üzerinden eSIM başvurusu yaptım ve aktif ettim. Şu anda cihazda eSIM gözüküyor ancak servis yok hatası alıyorum ne yapmalıyım? Yurt dışı cihazı.
@MilasRumi Dediğiniz gibi biraz bekledim sonuç yok. Telefonu aç-kapa yaptım ve uçak moduna aldım yine aynı fiziksel SIM kartı yok şu an cihazda.
SIM kartını tekrar çalışır hale getir eğer eSIM'e geçince devre dışı kaldıysa.
Sonra videodaki adımları uygula, eSIM'e geçmeden de SIM kart ile kullanmaya devam edebilirsin. Ben bu şekilde yapıyorum.
Öyle bir sorgulama ekranı gelmiyor hocam. Müşteri hizmetlerine aktarıyor o da 51 kişi bekletiyor. IMEI 2 dediğim gibi hiç kullanılmadı ama yinede şebeke vermiyor.
Öyle bir sorgulama ekranı gelmiyor hocam. Müşteri hizmetlerine aktarıyor o da 51 kişi bekletiyor. IMEI 2 dediğim gibi hiç kullanılmadı ama yinede şebeke vermiyor.
Arkadaşlar sorunu çözdüm. @desire doue hocamın dediği gibi IMEI 2'yi açmak lazım ama ben fiziksel sim kartımı çıkartırken bozmuşum o yüzden okumuyormuş. Fiziksel sim bozulduğundan zorunlu olarak IMEI 2'ye e-SIM bağladım şimdi sorunsuz çalışıyor.