Çözüldü iPhone 13 "eSIM servis yok" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emre44 25

Başarılı
Arkadaşlar, Turkcell uygulaması üzerinden eSIM başvurusu yaptım ve aktif ettim. Şu anda cihazda eSIM gözüküyor ancak servis yok hatası alıyorum ne yapmalıyım? Yurt dışı cihazı.

@Milas Dediğiniz gibi biraz bekledim sonuç yok. Telefonu aç-kapa yaptım ve uçak moduna aldım yine aynı fiziksel SIM kartı yok şu an cihazda.

Hocam 120 numarasını arayıp IMEI numaralarının kullanım süresini sorgulayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 120 numarasını arayıp IMEI numaralarının kullanım süresini sorgulayın.
Öyle bir sorgulama ekranı gelmiyor hocam. Müşteri hizmetlerine aktarıyor o da 51 kişi bekletiyor. IMEI 2 dediğim gibi hiç kullanılmadı ama yinede şebeke vermiyor.

Öyle bir sorgulama ekranı gelmiyor hocam. Müşteri hizmetlerine aktarıyor o da 51 kişi bekletiyor. IMEI 2 dediğim gibi hiç kullanılmadı ama yinede şebeke vermiyor.
Hocam müşteri hizmetlerine bağlanıp ben imei kullanım süresi sorgulamak istiyorum diyeceksiniz. Tam olarak kaç gün kalmış bilgi veriyorlar.

Arkadaşlar sorunu çözdüm. @desire doue hocamın dediği gibi IMEI 2'yi açmak lazım ama ben fiziksel sim kartımı çıkartırken bozmuşum o yüzden okumuyormuş. Fiziksel sim bozulduğundan zorunlu olarak IMEI 2'ye e-SIM bağladım şimdi sorunsuz çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…