iPhone 13 ikinci elde ne kadara satılabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 28737
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 209

28737

Çalışkan
Merhaba iPhone 13 128 GB yıldız ışığı telefonumu 2. elde satmayı düşünüyorum. Telefonu Vatan Bilgisayar'dan aldım. Pil sağlığı %91 seviyede. Sadece arka kameranın metal kısmında kozmetik problemi var. Ekranı 8 Ekim 2025 orijinal servisinde değişti. 9 Mart 2027'ye kadar da garantisi mevcut. iPhone 13 telefonumu 2. elde kaç TL'ye satabilirim? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

25-30k arası eder hocam.
Yakın zamanda çıkmış ve globalde aynı fiyattan satılmış Samsung S (S22) serisi 2. elde neden bu arkadaşların yarısı fiyatına satılıyor aklım almıyor.

30k hiçbir şekilde etmez, piyasada ip13 bolluğu var 26-27'ye gider o da garantisi var diye.

%95 pil sağlıklı, kozmetik olarak kusursuz iPhone 13 telefonuma dün 25.500TL fiyat aldım.

Son düzenleme:

Yenilenmiş telefon ile ikinci el telefonu bir tutmayalım en kötü ikinci el en iyi yenilenmiş telefondan daha iyidir bu yenilenmiş telefon olayı denetimsizlikler yüzünden çok kötü işliyor çoğu parça yan sanayi ile değiştiriliyor üstüne üstlük attığımız linkteki ürün b kalite yani kötünün kötüsü demek. Tahminimce bu sektörde devlet teşviki de var ben kendim ikinci el aldım kuzenim sıfır diyerek yenilenmiş cihaz aldı ben 5.sahibi olmama rağmen bu güne kadar hiç sorun yaşamadım çocuk daha eve getirmeden telefon arıza açtı.
Yenilenmiş telefonda alınan telefonun sağlam ihtimali çok düşük bir ihtimal.

Arka kısmında çizgiler kılcalsa çok önemli değil ama belirginse fiyat düşebilir ama bana kalırsa 28k ya ilana koyulabilir. Neden diye soracak olursanız ben turuncu mağazan 35k ya sadece telefonu aldım kırmızı mağaza bana 38k fiyat çekti sadece telefon için. İnternette yine ucuza satılıyor olabilir ama olsa olsa sıfırı en ucuz 33K olur sen 28k ya koyup pazarlıkla 27.500 veya 27k ya satabilirsin iPhone 12'ler bildiğim kadarıyla 24-25k ya satılıyor alıcı gözüyle iPhone 12 bakan birisi az üstüne ekleme yapıp senin cihazını almak isteyebilir.

25-30k arası eder hocam.
Yakın zamanda çıkmış ve globalde aynı fiyattan satılmış Samsung s (S22) serisi 2. elde neden bu arkadaşların yarısı fiyatına satılıyor aklım almıyor.

30k hiçbir şekilde etmez, piyasada IP13 bolluğu var 26-27'ye gider o da garantisi var diye.

%95 pil sağlıklı, kozmetik olarak kusursuz iPhone 13 telefonuma dün 25.500TL fiyat aldım.

Telefoncudan mı?

Telefonuma 25.000 TL AirPods 4.neslime ise 3.000 TL teklif aldım sizce bu fiyata satılırmı.

Telefonuma 25.000 TL AirPods 4.neslime ise 3.000 TL teklif aldım sizce bu fiyata satılırmı.
iPhone 13 iyi gibi. Bir tanıdığım 1-2 ay önce değiş tokuş'ta 25 bine satmıştı. Değiş tokuş fiyatı da düşmüştür o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…