iPhone 13 kaç yıl sorunsuz kullanılır?

miraçov

Üstün
Yer
somewhere in the middle of nowhere
Merhaba, 2 gün önce sıfır iPhone 13 aldım 128 GB. iPhone 13, 2021 yılında çıkmış, şu anda 2025 yılındayız. Daha kaç yıl götürür beni? 5 yıl kadar kullanmak istiyorum çünkü.

Merhaba, 2 gün önce sıfır iPhone 13 aldım 128 GB. iPhone 13, 2021 yılında çıkmış, şu anda 2025 yılındayız. Daha kaç yıl götürür beni? 5 yıl kadar kullanmak istiyorum çünkü.

Sıfır alınacak cihaz değil ama daha çok uzun götürür 6S'in bile çoğu uygulamada desteği var.

2-3 sene icinde degistir artik der gibi. RAM olarak 6 olsaydı fikrim değişebilirdi.

11'i gelecek sene büyük güncellemelerden çekerler. O vakitten sonra birkaç seneniz var. 5 seneyi biraz zorlarsan, batarya değişimleriyle vs güç bela görürsün.

11'i gelecek sene büyük güncellemelerden çekerler. O vakitten sonra birkaç seneniz var. 5 seneyi biraz zorlarsan, batarya değişimleriyle vs güç bela görürsün.

Yazılım güncellemesi harici uygulamaları kullanmaya kaç sene daha devam eder iPhone 13? Yani WhatsApp vs desteği hangi yıl çeker?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…