iPhone 13 kilit ekranından arama nasıl yapılır?

Doğukan Çelik

Başarılı
Herkese hayırlı geceler keyifli Sosyaller arkadaşlar. Kardeşim ve ben iPhone 13 kullanmaktayız. Ancak bugün şans eseri fark ettik ki telefonlarımıza gelen cevapsız aramaları telefonlar kilit ekranındayken kardeşim kendi telefonunda sola sürükleyerek arama yapabiliyorken benim yapamamam oldu. Yani telefonuma cevapsız arama geldiğinde aramayı sola sürükleyince benden parola istiyor ama kardeşimin telefonunda da parola olmasına rağmen sola sürüklediği zaman arama yapıyor. Bunu birazcık araştırdım “cevapsız aramalara geri dön” ayarı olduğu buldum. Sıradaki ilginç sorun da şudur ki ayarı kendi telefonumda denediğimde hiçbir değişiklik olmaması ama kardeşimin telefonunda ayarı kapatırsam aynı bendeki gibi parola istemesi. Aşağıya görselde bırakıyorum arkadaşlar sorunun çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi gunler İphone 15 ios 18 yuklu cevapsiz aramalar geri arama yapmayip tel rehberine giriyor ayarlardan duzeltilirmi bilgi verebilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…