KS KS A ataozmr Becerikli Katılım 23 Ağustos 2025 Mesajlar 99 Çözümler 1 Beğeniler 25 24 Eylül 2025 #11 miraçov dedi: Düz 13'ü 32.000 liraya aldım 1 ay olacak. Genişletmek için tıkla... nereden aldınız hocam? Sensei dedi: iPhone 17 çıktı, 4 jenerasyon eski 13 Pro'nun 32 bin TL'ye satılmasına ucuz diyorsunuz Şaka gözlüğüyle falan mı bakıyorsunuz fiyatlara anlamadım ki? Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama güncel fiyatlar yüzünden bu şekilde düşünüyorum.
miraçov dedi: Düz 13'ü 32.000 liraya aldım 1 ay olacak. Genişletmek için tıkla... nereden aldınız hocam? Sensei dedi: iPhone 17 çıktı, 4 jenerasyon eski 13 Pro'nun 32 bin TL'ye satılmasına ucuz diyorsunuz Şaka gözlüğüyle falan mı bakıyorsunuz fiyatlara anlamadım ki? Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama güncel fiyatlar yüzünden bu şekilde düşünüyorum.
miraçov Üstün Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 1.124 Çözümler 4 Beğeniler 1.233 Yer somewhere in the middle of nowhere 25 Eylül 2025 #12 ataozmr dedi: Nereden aldınız? Hocam? Haklısınız ama güncel fiyatlar yüzünden bu şekilde düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Teknosa hocam.
ataozmr dedi: Nereden aldınız? Hocam? Haklısınız ama güncel fiyatlar yüzünden bu şekilde düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Teknosa hocam.