iPhone 13 Pro için hangi bataryayı almak daha mantıklı?

Monarch5858

Çalışkan
Pil sağlığım %79 ve şişmiş…
Apple'dan değişim yapacaktım fakat 4 yaşında bir cihaza 4500₺ vermeye pek sıcak bakmıyorum. Aklıma FPPRO geldi, sıfır kaliteli batarya 2500₺ markası Deji, bir de orijinal iPhone'dan çıkarılmış bir batarya; pil sağlığı %90 ve daha fazla 2300₺.

Deji batarya iyidir, orijinal kapasite değil de 3300MAH olanı tercih edin derim eğer gününüzü çıkaramıyor ise. Ama biraz pahalı gibi geldi, Deji bataryanın fiyatı 1300TL.

13 Pro dört yaşında bir cihaz olabilir ancak sizi uzun yıllar götürmeye devam eder ve çıkma batarya fiyatı da pek uygun değil size tavsiyem değişimi Apple'dan yapmanız. Orijinal pil değişimi cihazı ileride elden çıkartmak istediğiniz de size avantaj sağlar.

Hocam telefon maalesef yurt dışı o kadar uzun kullanmayacağım zaten.

Deji batarya iyidir, orijinal kapasite değil de 3300MAH olanı tercih edin derim eğer gününüzü çıkaramıyor ise. Ama biraz pahalı gibi geldi, Deji bataryanın fiyatı 1300TL.
Haklısınız hocam fakat bilinmeyen parça uyarısından açıkçası biraz korkuyorum sıkıntı çıkarır diye.

Pek önemli sayılmaz, bekleyince o uyarı gittiğini hatırlıyorum.

Batarya konusunda orijinalden şaşma. 4500 TL, daha en az 3-4 sene net ömrü olan bir cihaz için hiçbir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…