iPhone 13 Pro vs iPhone 16

Yani ben olsam çok daha uyguna S25 alırdım ama iOS istiyorsan 16 alınır. Eğer eksiklikleri çok önemli değilse 16e bakabilirsin.
Artık Android kullanmak istemiyorum biraz da iOS cihaz kullanmak istiyorum. 16 alacağım herhalde.

@Asily, Android'in minik arayüz kasmaları bir süre sonra can sıkmaya başlıyor. Kardeşimin iPhone 11 bile hala akıyor. Ama mağazada tekrar denerim bi ara sağol.

@Asily, Android'in minik arayüz kasmaları birsüre sonra can sıkmaya başlıyor. Kardeşimin iPhone 11 bile hala akıyor. Ama mağazada tekrar denerim bir ara sağ ol.

Yani S22 kullanıyorum asla kasma olmadı. Üstüne daha iyi bir cihaz kullanacaksın ama yine de senin tercihin.

@Asily, Android'in minik arayüz kasmaları bir süre sonra can sıkmaya başlıyor. Kardeşimin iPhone 11 bile hala akıyor. Ama mağazada tekrar denerim bi ara sağol.
Benim açıkladığım şu. Her Android aynı değil. Android yazılımdan ibaret. Her marka, her model, her telefon aynı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…