iPhone 13 şarj grafiği normal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Leaxy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 389
  • Etiketler Etiketler
    iphone iphone 13

Leaxy

Uzman
Merhaba, ilk iPhone geçtim ve bana şarjı biraz hızlı gidiyor gibi geldi. Android'lerde bu kadar hızlı gitmiyor bence. Şarj kullanımı normal mi? Bu arada pil sağlığı %100.

Dosya Ekleri

• 1760992176890.webp
    240,6 KB · Görüntüleme: 99
Merhaba, ilk iPhone geçtim ve bana şarjı biraz hızlı gidiyor gibi geldi. Android'lerde bu kadar hızlı gitmiyor bence. Şarj kullanımı normal mi? Bu arada pil sağlığı %100.

5 saat ekran süresi. Düz seri iPhone kullananların çoğunluğu 5-6-7 saat arası gidiyor. Yeni mi aldınız? Eğer daha yeniyse batarya optimize olur süreniz artar.

İlk aldığımda benim de öyleydi 1 ayı geçti telefon düzeldi. Daha sonra iOS26 ya güncelledim tekrar düştü ekran süresi. Tavsiyem güncelleme iOS26 ya biraz daha bekle.Bu arada kaça aldın telefonu?

iPhone 13 muazzam pil suresine sahip bir cihaz degil zaten. En optimum noktada da alacagin 6 saat civari. iPhone'da iyi pil istiyorsan Max veya Plus modelleri haricinde 16e ya da 17 modellerine bakacaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…