iPhone 13 vs iPhone 14 vs iPhone 16e

Colonell

Uzman
10 senelik Android kullanıcısı olarak Android düşünmüyorum. Apple denemek istiyorum. Bu 3 model arasında kaldım. Minimum 4 sene kullanacağım bir telefon almam lazım. Oyun oynamıyorum ancak oynarsam anca PUBG olur. Daha çok kamera kullanacağım. Sosyal medyada takılacağım. 14'ün makyajlı 13 olduğunun farkındayım ancak 1-2 sene daha fazla gidecek ise onu da almaya razıyım. Bu telefonlardan hangisi alınmalı?

35 bin TL'ye hepsi mantıksız telefonlar, ama üçü arasından 16e. O kadar para verip 60Hz almak çok kötü.

35 bin TL'ye hepsi mantıksız telefonlar ama üçü arasından 16e. O kadar para verip 60Hz almak çok kötü.

Hocam 60 Hz benim için problem değil. Daha doğrusu problem olarak görmüyorum.

Yani Apple denemek için 4 yıl önce çıkmış bir telefona 35 bin TL para vermeyi mi düşünüyorsun? iPhone'lar fakir adam işi değiller. Ya ikinci el al ya da Android'den devam et. iPhone 13 kullanıcısı olarak benim önerim budur.

Kağıt üstünde kamera daha iyi deseler de çoğu kişi 13'ün kamerasını daha fazla beğeniyor.
İşlemcisi A18 benim için bu yeterli. Atla deve bir fark yok aralarında.

Kesinlikle öyle güncel olmayan bir model yerine güncel bir Android alsa kamera konusunda daha tatmin olur ama yazılım güncelleme ve stabilite tatmin eder mi bilemiyorum. Ben S22'de tatmin olamadım mesela.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…