10 senelik Android kullanıcısı olarak Android düşünmüyorum. Apple denemek istiyorum. Bu 3 model arasında kaldım. Minimum 4 sene kullanacağım bir telefon almam lazım. Oyun oynamıyorum ancak oynarsam anca PUBG olur. Daha çok kamera kullanacağım. Sosyal medyada takılacağım. 14'ün makyajlı 13 olduğunun farkındayım ancak 1-2 sene daha fazla gidecek ise onu da almaya razıyım. Bu telefonlardan hangisi alınmalı?
Yani Apple denemek için 4 yıl önce çıkmış bir telefona 35 bin TL para vermeyi mi düşünüyorsun? iPhone'lar fakir adam işi değiller. Ya ikinci el al ya da Android'den devam et. iPhone 13 kullanıcısı olarak benim önerim budur.
Yani Apple denemek için 4 yıl önce çıkmış bir telefona 35 bin TL para vermeyi mi düşünüyorsun? iPhone'lar fakir adam işi değiller. Ya ikinci el al ya da Android'den devam et. iPhone 13 kullanıcısı olarak benim önerim budur.
Kesinlikle öyle güncel olmayan bir model yerine güncel bir Android alsa kamera konusunda daha tatmin olur ama yazılım güncelleme ve stabilite tatmin eder mi bilemiyorum. Ben S22'de tatmin olamadım mesela.