iPhone 13 vs iPhone 15

Miles Upshur 28

Üstün
İşlemci ve RAM gibi konularda üstün olduğu zaten aşikar ama fotoğraf konusunda aralarında gözle görülecek kadar ciddi bariz farklar var mı? Yakın bir arkadaşım 15 kullanıyor ve 13'ün kamerasının daha iyi olduğunu söylüyor, kağıt üstünde iPhone 15 daha iyi fakat görünürde kime sorsam 13 daha iyi diyorlar bu doğru mu?

Bütçe meselesi hocam. Dinamik ada ve biraz daha iyi özellikler isterseniz 15 alınmalı. Ancak bana 13 de yeter diyorsanız 13 de yeterli olur lakin kesin bir şey var ki 14 alınmamalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe meselesi hocam. Dinamik ada ve biraz daha iyi özellikler isterseniz 15 alınmalı. Ancak bana 13 de yeter diyorsanız 13 de yeterli olur lakin kesin bir şey var ki 14 alınmamalı.
50.000 TL'ye çıkacak bütçem yok, telefonlarda taksit de yok. Hayatımda hiç iPhone kullanmadım, şimdi arkadaşlar S24 al, fosil o cihaz diyebilir ama gerek Exynos işlemci olması, gerek Apple'ın telefonlarının kolay kolay kasma donma yapmaması gibi sebeplerle iPhone'a geçiş yapmayı düşünüyorum.

Bence iPhone 13 IPhone'lar arasında F/P bir model. Ben ve 2 yeğenim kullanıyoruz. Herhangi bir sorun yaşamadık. Eğer bütçeniz kısıtlıysa 13. Bütçeniz varsa kesinlikle 15.

Dinamik ada benim için pek önemli değil, kamera konusunda ciddi farklar var mı hocam?

13 yerine S24 FE aldım, gayet memnunum. 30-33K bandına bir telefon alacağım ve 60 Hz ekran mı kullanacağım? Asla abi önermem yani. Diğer özellikler açısından da daha üstün bir telefon S24 FE. Fakat normal yani aralarında o kadar yıl fark var.

2021 Eylül çıkışlı. 2025 Ekim ayındayız. Alınmaz. Evet 15 ile bariz şekilde fark var. 13 kamerada daha iyi değil olamaz da. Bir şey kağıt üstünde iyiyse gerçekte de iyidir. Değilse o kağıtta yazan bilgi ya eksiktir ya da yanlıştır. Bu kadar basit. S24 veya S25 alırsanız kasmaz da donmaz da 13'ten de ömürlü olur. iPhone 13'e belki 4 sene sonra WhatsApp ya da YouTube yükleyememe ihtimaliniz var.

13 yerine S24 FE aldım, gayet memnunum. 30-33K bandına bir telefon alacağım ve 60 Hz ekran mı kullanacağım? Asla abi önermem yani.
S24 FE kullandım, ısınma ve benim için telefonun büyük olması sebebiyle pek beğendiğim bir model değil. 60Hz konusunda ise hep 60 Hz kullandım benim için çok önemli bir husus değil.
Bir telefonun ömrü zaten ortalama 5 yıl hocam, 4 yılda muhakkak zaten değiştirmiş olurum.

Al o zaman dostum. 15 tırt bir cihaz. S24 FE daha iyi bir telefon, daha yeni bir telefon olduğu için üstün bir telefon normal olarak.

@27294, S24 FE modelini kullanıyorum tavsiye ediyorum dedin ben de S24 FE kullandım tecrübelerim bu dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…