Çözüldü iPhone 13'te eSIM nasıl aktif edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emre44 25

Başarılı
Arkadaşlar, yurt dışı iPhone 13 var. Fiziksel 4 aylık süresi doldu. eSIM aktif edeceğiz ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. İlla gidip şubeden QR kod falan mı almak lazım?

Çözüm
Hangi operatörü kullanıyorsunuz? Çoğu operatör uygulamadan hallediyor şubeye gerek yok.

Ayarlar > Hücresel > eSIM Ekle adımlarını izleyin. Ardından operatörünüzün size verdiği QR kodu ya da bilgileri elle girerek kullanabilirsiniz.

Turkcell için:

Türk Telekom için:

Vodafone için:

Hangi operatörü kullanıyorsunuz? Çoğu operatör uygulamadan hallediyor şubeye gerek yok.

Ayarlar > Hücresel > eSIM Ekle adımlarını izleyin. Ardından operatörünüzün size verdiği QR kodu ya da bilgileri elle girerek kullanabilirsiniz.

Turkcell için:

Türk Telekom için:

Vodafone için:

Son düzenleme:
Çözüm
Hat hangi operatördeyse onun bayisine gidip eSIM almak istediğini söylüyorsun, sana üzerinde QR kod olan bir kağıt veriyorlar. Uygulamadan alanlar da var ama şubeye gitmek işi kesin çözüyor. Kağıdı alınca ayarlar içerisinden hücresel kısmına girip eSIM ekle seçeneğine basıyorsun. Açılan kamerayla kağıttaki kodu okutuyorsun, birkaç dakikaya yeni hat yükleniyor ve şebeken geliyor.

Arkadaşlar az önce E-Sim bağladım ama servis yok hatası alıyorum ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…