İyi Sosyaller. Geçen ay annemle babama sıfır iPhone 13 aldık. Anneme ne yaptıysam WhatsApp bildirimleri gelmiyor. İlaveten bugün dekont için WhatsApp'dan mesaj göndermeye çalıştım. WhatsApp uygulamasını ana ekranda başlatın diye uyarı verdi. Tüm kurulumları aynı yapmama rağmen bir telefonda wp hiçbir şekilde düzelmedi. Benden mesaj atınca tek tikte kalıyor. Karşı tarafın interneti kapalıymış gibi. İçine girince mesaj geliyor.

Güncellemeleri bu sabah tekrardan yaptım. iOS ve App Store en güncel sürümde.

Uygulamayı silip tekrar yükleme yapar mısınız? Çözülmezse Apple Destek "Uygulama beklendiği gibi çalışmıyor" sekmesinden iletişime geçin.

İyi sosyaller. Geçen ay annemle babama sıfır iPhone 13 aldık. Anneme ne yaptıysam WhatsApp bildirimleri gelmiyor. İlaveten bugün dekont için WhatsApp'dan mesaj göndermeye çalıştım. WhatsApp uygulamasını ana ekranda başlatın diye uyarı verdi. Tüm kurulumları aynı yapmama rağmen bir telefonda wp hiçbir şekilde düzelmedi. Benden mesaj atınca tek tikte kalıyor. Karşı tarafın interneti kapalıymış gibi. İçine girince mesaj geliyor.

Güncellemeleri bu sabah tekrardan yaptım. iOS ve App Store en güncel sürümde.

Telefonum da WhatsApp'a girince “ bildirimleri açın “ falan yazıyor ancak açık ama bana gelmiyor. Ne iğrenç uygulama.

Uygulamayı silip tekrar yükleme yapar mısınız? Çözülmezse Apple destek "uygulama beklendiği gibi çalışmıyor" sekmesinden iletişime geçin.

Silip tekrar yükledim ama düzelmedi. İkinci dediğinizi yapayım.

Telefonum da WhatsApp'a girince “ bildirimleri açın “ falan yazıyor ancak açık ama bana gelmiyor. Ne iğrenç uygulama.

Her şey aktif. Emin olmak için kendi telefonumla karşılaştırdım ama olmadı.