iPhone 14 mü yoksa Samsung A25, A35, A55 mi?

Makaleler
1
Merhaba. Aylık 580 manata çalışan biriyim. Bütçem de şu telefonlara yetiyor. Yani biriktirip daha üst seviye telefonlar da alabilirim. Fotoğraf falan saklamayan biriyim genelde. Fazla da uygulama falan kullanmıyorum. iPhone 14 ve A55 arasında kaldım. Diğer modelleri de başlıkta belirttim. Düşünüyorum ki, iPhone 14 alsam belki 3 yıl sonra ya da 1 yıl sonra güncellemeyi durduracak. Sizce ne alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Aylık 580 manata çalışan biriyim. Bütçem de şu telefonlara yetiyor. Yani biriktirip daha üst seviye telefonlar da alabilirim. Fotoğraf falan saklamayan biriyim genelde. Fazla da uygulama falan kullanmıyorum. iPhone 14 ve A55 arasında kaldım. Diğer modelleri de başlıkta belirttim. Düşünüyorum ki, iPhone 14 alsam belki 3 yıl sonra ya da 1 yıl sonra güncellemeyi durduracak. Sizce ne alayım?
iPhone 14 alacak kadar para varsa A55 ne alaka?

Düşünüyorum ki, iPhone 14 alsam belki 3 yıl sonra ya da 1 yıl sonra güncellemeyi durduracak.
Hayir, o kadar erken kesilmeyecek. Ha bu iPhone 14 alin anlamina gelmiyor, A55'in de pil ve panel dışında bir ustunlugu yok. Ayni fiyattaki S serisi cihaza bakmani oneririm.

iPhone 14 alacak kadar para varsa A55 ne alaka?
Ben de öyle düşünüyorum hocam. Çalıştığım parayı babama veriyorum. Tabii o da istemiyor sonuçta o da çalışıyor zaten ama A55 alalım diyor. Ben de diyorum ki, baba onu alacağımıza neden iPhone 14 almıyoruz. Tabii Benim kazancıma birşey demiyor ama alerjisi mi var ne var adamın :)

Hayir, o kadar erken kesilmeyecek. Ha bu iPhone 14 alin anlamina gelmiyor, A55'in de pil ve panel dışında bir ustunlugu yok. Ayni fiyattaki S serisi cihaza bakmani oneririm.
S olarak hangi serisi?

600 ve 1000 dolar arası.

Manat veya dolar olarak bilmiyorum, sizin fiyat atabilme imkaniniz var mi? S23 galiba 600-1000 arasında.
Dolar olarak attım hocam direkt Size. Manat olarak değil.

Yani 600 ve 1000 USD arası bütçe.

Dolar olarak attım hocam direkt Size. Manat olarak değil.

Yani 600 ve 1000 USD arası bütçe.
Hocam bu model mi dediğiniz?

iPhone 14 alabilecek kadar paran varsa neden A55 gibi telefonlara bakıyorsun ki Android kanadında.
Aynen. iPhone 14 satın alacağım. Son kararım.

S23 diyen arkadaşlar da var ama seçimim iOS olacaktır muhtemelen.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt