iPhone 14 Pro Max'te iOS 26 veya iOS 27 geçilmeli mi?

erenvortex

Uzman
Merhaba, bundan yaklaşık 8-9 ay önce böyle bir konu açmıştım başka forumda ve üzerinden bayağı zaman, bayağı güncelleme geçince tekrar açayım dedim. Benim telefonum 14 Pro Max ve konuyu önceden açtığımda pil sağlığım yüzde 85 idi ancak şu anda pilimi değiştirdim ve pil sağlığım yüzde 100. Kullanan arkadaşlara sormak istediğim şey şu, pilim böyleyken sizce yeni sürüme geçmeli miyim? Siz geçtiğinizde nasıl hissettiniz? En son 26.6 çıkmıştı sanırım, tavsiye ederseniz 26.6 mı tavsiye edersiniz yoksa 27 betasını mı ve neden? Şimdiden yanıtlayacak herkese teşekkürler.

26'ya geç derim, 27 betaya şimdilik geçme. Sonuçta beta sürüm ne olacağı belli olmaz. Zaten iOS 27'nin resmi çıkışına yaklaşık bir ay kaldı. Güncel sürüm kullanmak her zaman daha mantıklı, o yüzden şimdilik 26'da kal.

Betaya geçme 26.6'da kal. Beta normale çıkınca indirirsin.
Hocam bazıları 27'nin betası bile 26.6'dan daha iyi diyordu. Pil ve performans açısından o yüzden kafam karışıyor biraz.

Anladım hocam yukarıda da dediğim gibi böyle söylemler çok gördüm o yüzden onu da sorayım dedim. Siz 18 ile 26 arasında bir fark hissettiniz mi peki hocam?

Yaklaşık 1.5 aydır iOS 27 beta kullanıyorum. Açıkçası bana göre iOS 26, genel anlamda pek başarılı bir sürüm değildi. Benim yaşadığım en belirgin sorun zaman zaman oluşan gereksiz ısınmalardı. Onun dışında büyük bir problemle karşılaşmadım ama genel deneyim çok da tatmin edici değildi.

Anladım hocam, iOS 27 betaya geçmeyeyim o zaman 26.6'ya geçip bir süre devam edeyim. Dediğiniz üzere çıkmasına da az kaldı zaten. Teşekkürler yorumunuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…