iPhone 14 Pro Max'te Wi-Fi bağlantısı gidiyor

1589

Üstün
Makaleler
13
Bilgisayarımda sorunsuz ve kesintisiz şekilde internet var. Anlamadığım şekilde telefonumda bir anda Wi-Fi kesiliyor ve ağları bulamıyor.

IMG_6399.webp

İnternetim TurkNet fiber, Türk Telekom alt yapısı.

Bu bende de oluyordu. Yazılımsal olabilir. Onun dışında cihaz daha önce hasar aldıysa çift katmanlı anakart üzerinde bir sorun olabilir.

Hiç hasar almadı da eğer yazılımdansa bu sorunu uzun süredir yaşıyorum cidden çileden çıkaracak beni.

Eğer bağlandığınız ağın hem 2.4 GHz hem 5 GHz bandı var ise 2.4 GHz'e bağlanmayı deneyin, uzak mesafeler de 5 GHz daha başarısız oluyor ve çoğu zaman telefon bu 2.4 GHz-5 GHz olayını iyi bir şekilde otomatik ayarlayamıyor. Bunun dışında Apple modem güncellemesi getirir ise durum çözülebilir.

Eğer bağlandığınız ağın hem 2.4 GHz hem 5 GHz bandı var ise 2.4 GHz'e bağlanmayı deneyin, uzak mesafeler de 5 GHz daha başarısız oluyor ve çoğu zaman telefon bunu iyi bir şekilde otomatik ayarlayamıyor. Bunun dışında Apple modem güncellemesi getirirlerse durum çözülebilir.
2.4 GHz kanalına bağlanıyorum her zaman 3 tane kanal oluyor birinde 2.4 GHz veya 5 yazmıyor, birinde 2.4 diğerinde 5 yazıyor. 2.4 GHz en hızlı çalışan olduğu için ona bağlanıyorum ama bu yaşadığım sorunda hepsi bir anda kayboluyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt