Hiç hasar almadı da eğer yazılımdansa bu sorunu uzun süredir yaşıyorum cidden çileden çıkaracak beni.Bu bende de oluyordu. Yazılımsal olabilir. Onun dışında cihaz daha önce hasar aldıysa çift katmanlı anakart üzerinde bir sorun olabilir.
Hiç hasar almadı da eğer yazılımdansa bu sorunu uzun süredir yaşıyorum cidden çileden çıkaracak beni.
2.4 GHz kanalına bağlanıyorum her zaman 3 tane kanal oluyor birinde 2.4 GHz veya 5 yazmıyor, birinde 2.4 diğerinde 5 yazıyor. 2.4 GHz en hızlı çalışan olduğu için ona bağlanıyorum ama bu yaşadığım sorunda hepsi bir anda kayboluyor.Eğer bağlandığınız ağın hem 2.4 GHz hem 5 GHz bandı var ise 2.4 GHz'e bağlanmayı deneyin, uzak mesafeler de 5 GHz daha başarısız oluyor ve çoğu zaman telefon bunu iyi bir şekilde otomatik ayarlayamıyor. Bunun dışında Apple modem güncellemesi getirirlerse durum çözülebilir.
2.4 GHz kanalına bağlanıyorum her zaman 3 tane kanal oluyor birinde 2.4 GHz veya 5 yazmıyor, birinde 2.4 diğerinde 5 yazıyor. 2.4 GHz en hızlı çalışan olduğu için ona bağlanıyorum ama bu yaşadığım sorunda hepsi bir anda kayboluyor.
iOS 18.0.1
17’nin son sürümlerinde de oluyordu aslında. Genelde VPN açtıktan sonra oluyor bu durum.Eğer iOS 17'de böyle bir problem yaşamadıysanız yazılımsaldır. İlerleyen güncellemelerde çözerler.