1589

Üstün
Makaleler
2
Bilgisayarımda sorunsuz ve kesintisiz şekilde internet var. Anlamadığım şekilde telefonumda bir anda Wi-Fi kesiliyor ve ağları bulamıyor.

IMG_6399.webp

İnternetim TurkNet fiber, Türk Telekom alt yapısı.

Hiç hasar almadı da eğer yazılımdansa bu sorunu uzun süredir yaşıyorum cidden çileden çıkaracak beni.

Eğer bağlandığınız ağın hem 2.4 GHz hem 5 GHz bandı var ise 2.4 GHz'e bağlanmayı deneyin, uzak mesafeler de 5 GHz daha başarısız oluyor ve çoğu zaman telefon bu 2.4 GHz-5 GHz olayını iyi bir şekilde otomatik ayarlayamıyor. Bunun dışında Apple modem güncellemesi getirir ise durum çözülebilir.

Eğer bağlandığınız ağın hem 2.4 GHz hem 5 GHz bandı var ise 2.4 GHz'e bağlanmayı deneyin, uzak mesafeler de 5 GHz daha başarısız oluyor ve çoğu zaman telefon bunu iyi bir şekilde otomatik ayarlayamıyor. Bunun dışında Apple modem güncellemesi getirirlerse durum çözülebilir.
2.4 GHz kanalına bağlanıyorum her zaman 3 tane kanal oluyor birinde 2.4 GHz veya 5 yazmıyor, birinde 2.4 diğerinde 5 yazıyor. 2.4 GHz en hızlı çalışan olduğu için ona bağlanıyorum ama bu yaşadığım sorunda hepsi bir anda kayboluyor.