iPhone 14 ProMax telefon açıkken kilit ekranına geliyor

Selam,

Telefon açıkken, bir işlem yapıldığı esnada aniden kilit ekranına geliyor. Face ID veya parola ile açmam gerekiyor tekrardan. Bu telefon ayarları ile ilgili bir durum mudur yoksa bozuldu mu?

Hocam restart atiyor galiba aynisini kapama tusuna biraz basarak gorebilirsiniz, telefon kapanmiyor ama.

Hocam restart atiyor galiba aynisini kapama tusuna biraz basarak gorebilirsiniz, telefon kapanmiyor ama.
Restart dediğiniz telefonun yeniden başlaması değil mi? Telefon kapanmıyor sadece kilit ekranı geliyor.

Simdi ogrendim adini hocam @ReloadingData adli arkadasin dedigi gibi respring.

Uygulamalar da sıfırlanmıyor sadece telefon aniden kilit ekranına düşüyor hocam.

Hatirladigim kafariyla repsring arkadaki bos seyleri sifirliyor veriler vesaire, restart uygulamalarida kapatiyor. Benim hatam oldu biraz.

Bu videoyu dener misiniz hocam? Respring ile alakali video bulamadim ama bunu deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:

Hayır sıfırlamıyor hocam. Resping atmansının sebebi yazılımsal olabilir. Genelde yazılım hatalarından dolayı veya uygulama hatalarından dolayı resping atar. Jailbreak ile uğraşan biri olduğum için oradan biliyorum.

Benim bildigim kadariyla resping bos verileri vesaire sifirliyordu telefonu rahatlatmak icin, yanlış biliyorsam kusura bakma hocam, ama yazilim hatasi oldugu konusuna ben de katiliyorum.

Benim bildigim kadariyla resping bos verileri vesaire sifirliyordu telefonu rahatlatmak icin, yanlış biliyorsam kusura bakma hocam ama yazilim hatasi oldugu konusuna ben de katiliyorum.

Verileri sıfırlama olayı var hocam ama onun yöntemi farklı dediğiniz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…