Hocam şimdi al sattaki risk de önemli. Ne gibi insanlarla muhatap olacağın belirsiz. Ayrıca iPhone 11 ve 12 mini hemen giden telefonlar değil. Satarsın ama birazcık beklersin. Tabii ucuza koyarsan her türlü satarsın. iPhone 12 mini 12ye biraz bekleyip satılır. iPhone 11 ise 10a biraz bekleyip satılır. Sen kendi telefonunu zorlasan 18e satarsın diyelim. 4K o riske değer mi orasını sen düşün.

Hocam şimdi al sattaki risk de önemli. Ne gibi insanlarla muhatap olacağın belirsiz. Ayrıca iPhone 11 ve 12 mini hemen giden telefonlar değil. Satarsın ama birazcık beklersin. Tabii ucuza koyarsan her türlü satarsın. iPhone 12 mini 12ye biraz bekleyip satılır. iPhone 11 ise 10a biraz bekleyip satılır. Sen kendi telefonunu zorlasan 18e satarsın diyelim. 4K o riske değer mi orasını sen düşün.

En iyisi nakit vermek.

Al-sat yapsan muhtemelen 2-3 bin fazladan kazanmış ya olursun ya da olmazsın. Ben ekime doğru 11'i 11 bine hasarsız pili 73 olarak paketledim. İki cihazı 10-10 satabilsen bir de 1500 fazlalık olacak o kadar ki öyle kazıklayacak adam da zor bulunuyor.

Bence direkt normal satmaya çalış.

Al-sat yapsan muhtemelen 2-3 bin fazladan kazanmış ya olursun ya da olmazsın. Ben Ekim'e doğru 11'i 11 bine hasarsız pili 73 olarak paketledim. İki cihazı 10-10 satabilsen bir de 1500 fazlalık olacak o kadar ki öyle kazıklayacak adam da zor bulunuyor.

Bence direkt normal satmaya çalış.

Hocam 12 mini biraz daha pahalıya gider bence. Çok büyük farklar var önceki seriye göre.