iPhone 14 şarj olmuyor

Elmas Kafa

Başarılı
Şarj aletinde bir problem yok, başka cihazlarda denedim, sadece benim telefonda olmuyor.

Model: iPhone 14.

Bunun bir çözümü var mıdır? Bazen anlık şarj oluyor, logosu geliyor ama hemen geri gidiyor.

Şarj söketine bir üfle, şarj söketinde temassızlık yoksa geçmiş olsun servislik işi var.

Şarj aletinde bir problem yok, başka cihazlarda denedim, sadece benim telefonda olmuyor.

Model: iPhone 14.

Bunun bir çözümü var mıdır? Bazen anlık şarj oluyor, logosu geliyor ama hemen geri gidiyor.
Şarj aleti markası nedir? Şarj aletinde problem yok demişsiniz de soruyorum da böyle; eğer şu çakma şarj aletleri falansa, telefonu bitirebiliyor adeta.

Şarj söketine bir üfle, şarj söketinde temassızlık yoksa geçmiş olsun servislik işi var.
Bencede.

Soket temiz mi? Kablo tam oturuyor mu?
Oturuyor. Yani daha 4 5 saat önce sıkıntısız şarj ettim. Bu kadar kısa sürede ne olmuş olabilir. Düşmedi bile sadece elimde durdu.

Üfleyince cıkmazki. İğneyle tozu vs. çıkarmaya calısıyıyorum. az az çıkıyor ama olmadı hala

Üfleyince cıkmazki. İğneyle tozu vs. çıkarmaya calısıyıyorum. az az çıkıyor ama olmadı hala
Çok kalın bir tabaka değilse iş görüyor, öbür türlü uzun iş.
Söketteki pinler yamulmuş olabilir, subboard hasar görmüş olabilir vs...

Çok kalın bir tabaka değilse iş görüyor, öbür türlü uzun iş.
Söketteki pinler yamulmuş olabilir, subboard hasar görmüş olabilir vs...
Yani daha 3 4 saat önce sorunsuz şarj ettim. Bu kadar kısa sürede elimden bile düşmedi telefon. Nasıl olabilir ki böyle bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…