iPhone 14 vs iPhone 16e

Kişisel tercih meselesi. Benim geniş açı gibi özelliklere ihtiyacım vardı iPhone 13 tercih ettim. Üstüne de sıfır Apple Watch aldım ve iPhone 16e'den uyguna getirdim (Ben alırken 16e 47k idi şuanki fiyatında olsa düşünmeden almıştım). Fakat iPhone 16e batarya, işlemci, kamera ve RAM konusunda daha üstün onu da es geçmemek lazım. 16e alınabilecek en mantıklı iPhone bence geniş açı gerekmiyorsa.

Dostlar dün tartışma çıktı diye adminler konuyu kilitledi ve tartışma mesajlarını sildi. O yüzden daha fazla tartışma olmasın, konu kapansın. Herkese teşekkür ediyorum düşüncesi için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar dün tartışma çıktı diye adminler konuyu kilitledi ve tartışma mesajlarını sildi. O yüzden daha fazla tartışma olmasın, konu kapansın. Herkese teşekkür ediyorum düşüncesi için.
Hocam bizim amacımız yardım etmek. Biz zaten genel olarak Android İOS tartışması çıktı. Sizinle alakalı değildi.

Onun dışında İOS tercih etmeyin bu bütçede. En az iPhone tarafında 15 Pro/14 Pro alınmalı. Alınmayacaksa Android tarafına yönlenmeli.

Düz modeller hemen eskiyor gibi oluyor.

Adam iPhone istiyorsa alsın. Kimse zorlamasın. 16e 39k ya biraz daha alınabilinir halde. Eksiklikleri sorun olmazsa güle güle kullansın. Düz modeller hemen eskimez. Daha iyi telefonlar var ama belli ki iPhone istiyor.

Adam iPhone istiyorsa alsın. Kimse zorlamasın. 16e 39k ya biraz daha alınabilinir halde. Eksiklikleri sorun olmazsa güle güle kullansın. Düz modeller hemen eskimez. Daha iyi telefonlar var ama belli ki iPhone istiyor.
Ben yine de belirtmek istedim açıkçası.

Hocam telefonda oyun oynayan veya Edit yapan biri değilim sadece sosyal medya ve kişisel kullanım için arama, mesajlaşma falan yani o yüzden bana yeterli geldi bu telefon 16e den bahsediyorum.

Zaten oyun falan oynamak istersem de aşırı kötü bir performans göstereceğini sanmıyorum. Baktım oynatmıyor şu an kullandığım Samsung A34 telefona indiririm gene performans olarak yeterli seviye de bence bu telefon.

Geniş açı, MagSafe önemli ise aldırmazdım. Onun dısında 16e iyi telefon.

Geniş açı, MagSafe önemli ise aldırmazdım. Onun dısında 16e iyi telefon.
Geniş açı ne bilmiyorum, kamera genişten alıyor herhalde hiç kullanmadım valla. Magsafe için de kılıf var mış sanırım. Masraf çıkartır biraz ama yapacak bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geniş açı ne bilmiyorum kamera genisten alıyor herhalde hiç kullanmadım vallahi. MagSafe için de kılıf var mış sanırım. Masraf çıkartır biraz ama yapacak bir şey yok.

Geniş açıyı şu anki telefonda kullanmıyorsanız eksikliğini hissetmezsiniz. MagSafe ise kablosuz powerbank vs takmadığınız sürece sorun olmaz. Dilerseniz mağazada deneyimleyin. 39k ya daha alınabilinir oldu ihtiyacınızı karşılar tavsiye ederim.

Geniş açı ne bilmiyorum, kamera genişten alıyor herhalde hiç kullanmadım valla. Magsafe için de kılıf var mış sanırım. Masraf çıkartır biraz ama yapacak bir şey yok.
Kamerada 0.5 olan açı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…