iPhone 14 WhatsApp Bildirim Sorunu

mertremmer

Üyecik
Merhaba arkadaşlar öncelikle yeniyim hatam olursa affola.

iPhone (14) cihazımda whatsapp'da bildirimler bazen bildirim merkezine düşmüyor ama whatsapp üzerinde 1 diye mesaj rozeti çıkıyor. Bildirim gelmediği için kilidi açıp kontrol etmem gerekiyor.

Tüm ayarlar her şey sıfırladım, sildim yükledim halen devam ediyor. Çözümü bilen var mı acaba? Ya da benim gibi problemi yaşayan?

Arka planda uygulama yenileme açık mı bir kontrol et bakalım.

Açık tabiki hocam bildirimler, kilit ekran odak modu her şey olması gerektiği gibi

Aşağıdaki adımları izleyerek iPhone 14 cihazınızdaki WhatsApp bildirim sorununu çözmeye çalışabilirsiniz:

1. Bildirim Ayarlarını Kontrol Edin:
- Ayarlar > Bildirimler > WhatsApp yolunu takip edin.
- "Bildirimleri Göster" seçeneğinin açık olduğundan emin olun.
- Ses ve banner stillerinin doğru ayarlandığını kontrol edin.

2. Fokus Modunu Kontrol Edin:
- Ayarlar > Fokus yolunu takip edin.
- Eğer "Dikkat Dağıtmama" veya başka bir fokus modunu kullanıyorsanız, bu modun kapalı olduğundan emin olun ya da WhatsApp'a izin verin.

3. Uçak Modunu Kontrol Edin:
- Uçak Modu'nun (Airplane Mode) kapalı olduğundan emin olun.
- Ayarlar'da veya kontrol merkezi üzerinden kontrol edebilirsiniz.

4. Hücresel Veri ve Wi-Fi Bağlantısını Kontrol Edin:
- Ayarlar > Hücresel yolunu takip edin ve WhatsApp için hücresel verilerin açık olduğundan emin olun.
- Wi-Fi'yı kontrol edin; bağlantının sağlam olduğundan ve internete erişiminizin olduğundan emin olun.

5. Cihazı Yeniden Başlatın:
- Cihazınızı kapatıp açarak yeniden başlatın. Bu bazen geçici sorunları çözebilir.

6. WhatsApp’i Güncelleyin:
- App Store'a gidin ve WhatsApp'ın güncel olup olmadığını kontrol edin. Güncel değilse güncelleyin.

7. Bildirimleri Sıfırlayın:
- Ayarlar > WhatsApp > Bildirimler'i kapatıp tekrar açmayı deneyin.

8. Yazılım Güncellemelerini Kontrol Edin:
- Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme yolunu izleyerek cihazınızı güncellediğinizden emin olun.

9. Uygulamayı Yeniden Yükleyin:
- WhatsApp'ı silip tekrar yükleyin ve gerekli izinleri verin.

Bu adımlar sorununuzu çözmezse, cihazınızda daha derin bir sorun olabilir ya da WhatsApp ile ilgili bir hata olabilir. Daha fazla yardım için Apple destekle veya WhatsApp destekle iletişime geçmek isteyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…