Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
iTunes bu işler için biraz sıkıntılı, güncelleyemediyseniz Apple Aygıtları üzerinden güncelleyin derim.
Apple Aygıtları bozuk bir uygulama. Sakın denemeyin. Apple'ın kendi web sitesinde yer alan iTunes exe dosyasını kurun bilgisayarınıza. Onunla sorunsuz güncellersiniz. Apple Aygıtları ile her güncellemede hata aldım ve cihaz brick oldu. Sıfırdan IPSW dosyası da yükleyemedim çünkü o da hata veriyor.
Microsoft Store üzerinden iTunes ve Apple Aygıtları uygulamalarını indirdiyseniz silin. Sildikten sonra yukarıda da dediğim gibi Apple'ın kendi web sitesinde yer alan iTunes EXE setup dosyasını kurun bilgisayarınıza.
Microsoft Store üzerinden iTunes ve Apple Aygıtları uygulamalarını indirdiyseniz silin. Sildikten sonra yukarıda da dediğim gibi Apple'ın kendi web sitesinde yer alan iTunes EXE setup dosyasını kurun bilgisayarınıza.
iTunes
Müzikler, filmler, TV programları, podcast’ler, sesli kitaplar ve daha fazlasını içeren koleksiyonunuzun keyfini çıkarmanın ve ona eklemeler yapmanın en iyi yolu macOS Catalina kullanmak.
www.apple.com
- Makaleler
- 43
Apple Aygıtları bozuk bir uygulama. Sakın denemeyin. Apple'ın kendi web sitesinde yer alan iTunes exe dosyasını kurun bilgisayarınıza. Onunla sorunsuz güncellersiniz. Apple Aygıtları ile her güncellemede hata aldım ve cihaz brick oldu. Sıfırdan IPSW dosyası da yükleyemedim çünkü o da hata veriyor.
![]()
iTunes
Müzikler, filmler, TV programları, podcast’ler, sesli kitaplar ve daha fazlasını içeren koleksiyonunuzun keyfini çıkarmanın ve ona eklemeler yapmanın en iyi yolu macOS Catalina kullanmak.www.apple.com
iTunes'u hem Microsoft Store'dan hem de kendi sitesi üzerinden indirdim, hiçbirinde telefonu bile doğru düzgün algılayamadı. Uzun zamandır Apple Aygıtları programını kullanıyorum, bir kere bile sorun yaşamadım. Aygıtlarımı yedekledim, yazılım sürümlerini güncelledim, bir sürümden eski sürüme geri döndüm, yedeklemeleri geri yükledim. Dediğim iTunes cihazları bile göremez iken Apple Aygıtları çok iyi çalıştı.
O zaman cihazdan cihaza değişiyor diyebilir miyiz? Hangi telefonu kullanıyorsunuz? iPhone 15 Pro ile Apple Aygıtları leş gibi çalışıyor.iTunes'u hem Microsoft Store'dan hem de kendi sitesi üzerinden indirdim, hiçbirinde telefonu bile doğru düzgün algılayamadı. Uzun zamandır Apple Aygıtları programını kullanıyorum, bir kere bile sorun yaşamadım. Aygıtlarımı yedekledim, yazılım sürümlerini güncelledim, bir sürümden eski sürüme geri döndüm, yedeklemeleri geri yükledim. Dediğim iTunes cihazları bile göremez iken Apple Aygıtları çok iyi çalıştı.
- Makaleler
- 43
O zaman cihazdan cihaza değişiyor diyebilir miyiz? Hangi telefonu kullanıyorsunuz? iPhone 15 Pro ile Apple Aygıtları leş gibi çalışıyor.
En son iPhone 11 ile kullandım, sorunsuz çalışıyordu. Dediğiniz gibi olabilir, emin değilim.
muratcan
Çalışkan
Bu konuda haklısın Burdan indirdim cihazı direkt gördü , hafta sonu deneyeceğim yüklemeyi DFU modda mı normal modda mı yüklememi önerirsin temiz bir kurulum içinApple Aygıtları bozuk bir uygulama. Sakın denemeyin. Apple'ın kendi web sitesinde yer alan iTunes exe dosyasını kurun bilgisayarınıza. Onunla sorunsuz güncellersiniz. Apple Aygıtları ile her güncellemede hata aldım ve cihaz brick oldu. Sıfırdan IPSW dosyası da yükleyemedim çünkü o da hata veriyor.
![]()
iTunes
Müzikler, filmler, TV programları, podcast’ler, sesli kitaplar ve daha fazlasını içeren koleksiyonunuzun keyfini çıkarmanın ve ona eklemeler yapmanın en iyi yolu macOS Catalina kullanmak.www.apple.com
IPSW dosyasını indirip iTunes üzerinden Shift tuşuna basılı tutarak Restore butonuna tıklayın. Daha sonra IPSW dosyasını seçin. O şekilde kurulum temiz kurulum daha iyi olur diye düşünüyorum. Ama güncelleme yapacaksanız iTunes üzerinden güncelleyebilirsiniz. O da aynı şey aslında. Sistem dosyalarının tümü güncelleniyor. OTA güncellemeden daha iyi.Bu konuda haklısın Burdan indirdim cihazı direkt gördü , hafta sonu deneyeceğim yüklemeyi DFU modda mı normal modda mı yüklememi önerirsin temiz bir kurulum için
Durup dururken kamera ve mikrofonun kullanıldığını söylüyor sürekli, anlamadım.Merhaba iyi forumlar.
iPhone 14 cihazını iTunes üzerinden sorunsuz olarak iOS 18.2.1'e güncelleyebilen var mı?
Teşekkürler iyi forumlar.
Güncelledikten sonra ise cihaz açılırken nedense cihazım uzun süre açılmadı, logo gelip gitti anlık kalp krizi geçirmiştim
Yeni konular
-
-
-
Geforce NOW Paylaşımlı hesapla oyun oynanabilir mi?
- Because The Internet
-
-
-
-
-
-
-