iPhone 15 aldım pişmanım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Escovado
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B

Escovado

Çalışkan
Yaklaşık 2 hafta önce iPhone 15 aldım cook pişman oldum. Sadece kamerası güzel diğer özellikleri hiç hoşuma gitmedi. İade edip Android alacağım, iade alırlar mı acaba? Kapitalist gibi her şeye para istiyor. Ben hiç memnun kalmadım, hiç kullanışlı da değil. iTunes diye bir halta yaramıyan programı var, hiçbir halta yaramıyor. Müzik falan atamıyorum telefona, bir müzik atacağım bu kadar eziyet ceker mi insan. Bir de kapış kapış satılıyor, ben anlamıyorum bu insanları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslan besleyen yemini düşünmez hocam fakat arkadaş muhtemelen hiç iPhone kullanmamış ve araştırmamış ondan dolayı pişman.
50-60TL bir ücret verecek aylık. Zaten cashback ile yarı fiyatına geliyor çoğu yer ile. Bedavadan hallice kullanacak. Dert ettiği bir çok şeyin kısa ve öz çözümleri vardır. Zamanla kullana kullana alışır sevmeye başlar.

Documents programını Drive'a bağlayıp müzikleri, videoları oradan indirip, izleyebilirsin.

Reklam engelleme olarak ilave ayarlar ile AdGuard + Safari veya Brave kullan. Hem Spotify hem YouTube Premium, film vs. için.

Brave'de playlist özelliği var, müziği ve videoyu Brave'de depolayıp sonra dinleyebiliyor, izleyebiliyorsun.

Kısaca iOS kullanması zordur fakat çoğu şeyi yapabilirsin.

3310'dan geçmiş herhalde müzik atmak deyince ihtimal yok değil.

Müzik yüklemek için VLC Player kullanabilirsin.

Hocam muhtemelen araştırmadan almışsınız orası belli. İade etmeye gerek yok bence. Kaldı ki iade almazlar bana kalırsa. Kullanmaya devam edin bence siz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…