iPhone 15 DFU modda kaldı

0rophin

Üyecik
Merhaba arkadaşlar,

Bugün içerisinde iPhone 15 cihazımı 3utools ile iOS 26'ya güncellemeye başladım fakat aygıt kapanıp DFU moduna girdikten sonra tekrar açılmadı ve DFU modunda takılı kaldı. Aklınıza gelebilecek her yöntemi denedim fakat asla kurtaramadım.

İşin garip tarafı cihazın batarya bağlantısını kesip açmaya çalışınca açılmıyor, sadece DFU moduna alabiliyorum. DFU moduna aldığımda da hem 3utools uygulamasında hem de MacBook Air'ın finder uygulamasında cihaz iPhone 15 Pro Max olarak görünüyor fakat eminim ki bu cihaz iPhone 15. Saatlerdir uğraşıyorum fakat bir çözüm bulamadım. Batarya sök tak süreçleri içerisinde bir ya da iki kez iPhone 15 olarak tanıdı hem 3utools hem de Mac'teki finder ama eskiler geri döndü.

Hal böyle olunca ne yeni bir IPSW yazabiliyorum zira yazmaya başlayınca iPhone 15 cihaza iPhone 15 Pro Max IPSW'si yazmaya çalıştığı için çeşitli hatalar alıyorum. iPhone 15 olarak tanıdığı zaman da cihazı DFU moddan Recovery moduna alamadığı için hata alıyorum. Her şeyi denedim, gerek Apple Configurator gerekse başka yazılımlar.

iPhone için detaylı bir anakart konfigürator yada başka bir çözüm bilen var ise öğrenmekten mutluluk duyarım.

Herkese iyi forumlar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üçüncü parti yazılıma neden başvurdu? Çünkü Apple aygıtları uygulamasında yükleme başlıyor sonra ilerlemiyor kalıyor ama 3uTools yapması gerekeni yapıyor.

Eğer purple moda alabilsek restore edebilirdik ama yeni cihazlarda açılmıyor sanırsam.
Evet bu modu duymamıştım şimdiye kadar. Tam da aradığım mod açıkçası. Bu şekilde belki cihazın Product IDsini vs değiştirip bootloop a falan alabilirsem DFU moddan kurtarabilirim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…