Apple’ın iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelleri, IP68 sertifikası ile toz ve suya karşı dirençli. Bu özellik sayesinde iki amiral gemisi model, 30 dakika boyunca 6 metre derinliğe kadar su altında kalabiliyor. Bir kullanıcı iPhone 15 Pro’sunun 22 saat boyunca su altında kalmasına rağmen nasıl çalışmaya devam ettiğini anlattı. Başlangıçta hoparlörler düzgün…
Bende de çok eskiden General Mobile vardı cebimde unutup denize girmiştim, iki hafta sonra boşta iken kendi kendine ısınıp anakartını yakmıştı, pek belli olmuyor o işler.
Tatli suda boyle bir durumun olmasi cok zor. Tuzlu, klorlu veya cok pis bir su olsaydi dediginiz gecerli olabilirdi. Hem tatli olmayan suya daldirdiginizda iceri sizip telefonu bozmasa bile vakit gectikce telefonun kasasinda veya sarj girisi gibi yerlerde oksitlenme yapabiliyor.
Bende de çok eskiden General Mobile vardı cebimde unutup denize girmiştim, iki hafta sonra boşta iken kendi kendine ısınıp anakartını yakmıştı, pek belli olmuyor o işler.
Suya dayanikliligi olmayan bir telefon iyi bile dayanmis, ozellikle tuzlu suya karsi daha da iyi dayanmis. Yuksek ihtimal oksitlenmeden gitmis sizin cihaz, gecmis olsun.