Makaleler
5
iPhone-15-Pro-22-Saatlik-Su-Altinda-Dayaniklilik-Testinden-Sag.jpg

Apple’ın iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelleri, IP68 sertifikası ile toz ve suya karşı dirençli. Bu özellik sayesinde iki amiral gemisi model, 30 dakika boyunca 6 metre derinliğe kadar su altında kalabiliyor. Bir kullanıcı iPhone 15 Pro’sunun 22 saat boyunca su altında kalmasına rağmen nasıl çalışmaya devam ettiğini anlattı. Başlangıçta hoparlörler düzgün…

Devamını Oku: iPhone 15 Pro, 22 Saatlik Suya Dayanıklılık Testinden Başarıyla Çıktı
Kaynak: Techolay

Bende de çok eskiden General Mobile vardı cebimde unutup denize girmiştim, iki hafta sonra boşta iken kendi kendine ısınıp anakartını yakmıştı, pek belli olmuyor o işler.

Sağlam kalıp kalmaması ileride anlaşılmaz mı? Çünkü sonradan oksitlenme oluyor diye biliyorum. Ancak yine de, başarılı. :thumbsup:

“Telefon 2,5 metre derinlikte 22 saat boyunca nehirde tatlı suyun içinde kaldı.''

Tatli suda boyle bir durumun olmasi cok zor. Tuzlu, klorlu veya cok pis bir su olsaydi dediginiz gecerli olabilirdi. Hem tatli olmayan suya daldirdiginizda iceri sizip telefonu bozmasa bile vakit gectikce telefonun kasasinda veya sarj girisi gibi yerlerde oksitlenme yapabiliyor.
Bende de çok eskiden General Mobile vardı cebimde unutup denize girmiştim, iki hafta sonra boşta iken kendi kendine ısınıp anakartını yakmıştı, pek belli olmuyor o işler.
Suya dayanikliligi olmayan bir telefon iyi bile dayanmis, ozellikle tuzlu suya karsi daha da iyi dayanmis. Yuksek ihtimal oksitlenmeden gitmis sizin cihaz, gecmis olsun.

Son düzenleme:
General Mobile'dan bahsediyoruz sonuçta ama 2 hafta iyi durmuş. Malum, deniz tuzlu olduğu için hakkın rahmetine kavuşması şaşırtmadı.

Titanyum kardeşim. Uzayda bile geçerli. 🤫
Plastik de su geçirmiyor hocam :D

Titanyum olması bence bir şey ifade etmez.

Arka cam dayanıklılığı azaltıldı, tamir ücretleri de düştü artık titanyum kurtarmaz.

Titanyum sadece güzel mat bir görüntü ve çizilme, yamulma karşıtı bir malzeme.

Ama adamlar yapmış yani o gerçeği hiç bir şey değiştiremez.