iPhone 15 Pro ile ay nasıl çekilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vebenozer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 891
  • Etiketler Etiketler
    iphone

vebenozer

Başarılı
Merhaba. Ay gökyüzü fotoğrafları çekmeyi deniyorum ama istediğim gibi olmuyor. İnternetten araştırdım bire bir uyguladım yine olmadı. Millet direkt ayı çekiyor ben sanki lambayı çekiyormuş gibi oluyorum telefonum iPhone 15 Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben artık onların scam olduğunu düşünüyorum. Kendim de çok fazla denedim fakat bir sonuca ulaşamadım. Konuyu takipteyim, bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.

Samsung çekiyor diye biliyorum.

Zoom yapınca sanki gerçekten kamera ay'ı çekiyormuş gibi yapay zekayla hallediyordu sanırım.

Telefon kameraları Ay'ı "yüksek kalite" çekecek kadar iyi değiller. Samsung bu işi yapay zeka ile halletmişti. Ay olduğunu algıladığında yapıştırıyordu Ay.PNG'yi.

Bunlar hep reklamlama kampanyası.
Yapay zekayla fotoğrafı düzenliyor PNG yapıştırmıyor.

Telefon ile ay fotoğrafı çekmek mümkün değil. Milletten gördüğünüz yapay zeka ile oluşturulmuş fotoğraf.

Telefon kameraları Ay'ı "yüksek kalite" çekecek kadar iyi değiller. Samsung bu işi yapay zeka ile halletmişti. Ay olduğunu algıladığında yapıştırıyordu ay. PNG'yi.

Düzenliyor. Bir ara benim cihazda farklı zamanlar da aynı yerden çekmiştim.

Telefon kameraları Ay'ı "yüksek kalite" çekecek kadar iyi değiller. Samsung bu işi yapay zeka ile halletmişti. Ay olduğunu algıladığında yapıştırıyordu ay. PNG'yi.

PNG yapıştırmıyor, yapay zeka fotoğrafın kalitesini biraz netleyip ay yüzeyindeki siyahlıkları belli ediyor o kadar. Hem öyle olsaydı fotoğrafı çekerken değil, çektikten sonra ay ortaya çıkardı.

Yapay zekayla fotoğrafı düzenliyor PNG yapıştırmıyor.
Düzenliyor. Bir ara benim cihazda farklı zamanlar da aynı yerden çekmiştim.

PNG'yi lafın gelişi dedim ama yine pek bir fark yaratmıyor. Ha yapay zeka ile sahte bir görüntü yerleştirmişsin, ha PNG yapıştırmışsın. Her halükarda görüntü orijinal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…