PNG'yi lafın gelişi dedim ama yine pek bir fark yaratmıyor. Ha yapay zeka ile sahte bir görüntü yerleştirmişsin, ha PNG yapıştırmışsın. Her halükarda görüntü orijinal değil.
Zaten telefon kameraları orijinal görüntü sunmuyor fakat ayı çekerken biraz daha görüntüyü işlediği doğru. Bu bence sorun değil çünkü elde olan çıktı oldukça kaliteli.
Sadece ayda değil çok uzağa zoomladığında da netleştirmek için yapay zekayı kullanıyor. Ama Samsung'un Zoom olayı gerçekten iyi ay olayı fiyasko olsa da.
PNG'yi lafın gelişi dedim ama yine pek bir fark yaratmıyor. Ha yapay zeka ile sahte bir görüntü yerleştirmişsin, ha PNG yapıştırmışsın. Her halükarda görüntü orijinal değil.
Yapay zeka olmadan da çekim yapar ay olduğu belli olur sadece yapay zekanın düzelttiği gibi Full HD olmaz 240p falan olur hocam yani bir yönden haklısınız diyebilirim.
Merhaba. Ay gökyüzü fotoğrafları çekmeyi deniyorum ama istediğim gibi olmuyor. İnternetten araştırdım bire bir uyguladım yine olmadı. Millet direkt ayı çekiyor ben sanki lambayı çekiyormuş gibi oluyorum telefonum iPhone 15 Pro.
Merhaba, insanlar yine birbirine girmiş
Ay'a sonuna kadar Zoom yapın (15 Pro Max'de galiba maksimum 25X falan oluyor tam olarak bilmiyorum) > Ay'ın üstüne basılı tutun ve odağı kilitlediğinizden emin olun (Basılı tutarken dikkatli olun, telefonu olabildiğince sabit tutun.) > Ekranda çıkacak olan karenin yanında ki parlaklık kısmından parlaklığı Ay net olarak görünene kadar kısın. İşlem bu kadar.