Merhaba, yavaş şarj aleti uyarısı alıyorum ve aşırı yavaş şarj oluyor telefonum. Yazılımsal mı bilmiyorum. Evde Xiaomi ve Samsung modellerinden 3 tane orijinal başlık var, hepsini denedim fakat sonuç aynı. Ne yapmalıyım?
Ben eski telefonumda çok hızlı şarj ederken, iPhone'da çok yavaş şarj ediyor ve uyarı alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Apple Store'dan 860 TL'ye Apple 20 Watt şarj adaptörü mü almalıyım?
Başlıkta yazıyormuş görmedim. Ben de 15 Pro kullanıyorum ve Spigen adaptör kullanarak sizin dediğiniz gibi yavaş uyarısı almadım. 35W üstü bir adaptör almanız sizin için iyi olacaktır. Kablonuzun kutu içeriğinden çıkan olduğunu varsayarak kablo kısmını eliyorum. Ekstra olarak illa Apple adaptör kullanacaksınız diye bir kaide ve öyle bir zorunluluk yok, diğer cevap veren arkadaşları anlamadım açıkçası.
Merhaba, yavaş şarj aleti uyarısı alıyorum ve aşırı yavaş şarj oluyor telefonum. Yazılımsal mı bilmiyorum. Evde Xiaomi ve Samsung modellerinden 3 tane orijinal başlık var, hepsini denedim fakat sonuç aynı. Ne yapmalıyım?
Ben eski telefonumda çok hızlı şarj ederken, iPhone'da çok yavaş şarj ediyor ve uyarı alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Apple Store'dan 860 TL'ye Apple 20 Watt şarj adaptörü mü almalıyım?
Hocam az önce babamın zamanında Temu'dan aldığı çakma 120 watt kocaman şarj aleti denedim uyarı vermedi 20 dakikada %50'ye kadar geldi. O zaman sizin dediğiniz gibi onlardan birini alayım yüksek Watt değerli.