15 Pro 128 GB kullanıyorum. Uzun süreli kullanacağım. Pil sağlığı 78 olmasına rağmen yetmiyor, günlük kullanıcı olduğum halde. 16 Pro var, pil sağlığı 88 ve 256 GB. Üstüne 25.000 TL istiyor. Elimdekinin pilini değiştirip devam mı etsem yoksa biraz zorlayıp 16 Pro'ya mı geçsem karar veremedim. Hem pil daha iyi hem 256 GB. Şu an 75 GB boş yerim var zaten ama değer mi bilmiyorum.
Değerine takılacaksan bir anlamı yok. Kullanmaya bak derim. Pil değiştirdikten sonra o telefon sana 3-4 sene daha net kullanım süresi getirecek, hatta bir daha değişim yaparsan bir 3-4 sene daha… Apple’ın AI güncellemesini verdiği bir işlemciden bahsediyoruz. Dolayısıyla bu kadar süre kullandıktan sonra değerini ne yapacaksın zaten zamanla düşecek değeri.
Değerine takılacaksan bir anlamı yok. Kullanmaya bak derim. Pil değiştirdikten sonra o telefon sana 3-4 sene daha net kullanım süresi getirecek, hatta bir daha değişim yaparsan bir 3-4 sene daha… Apple'ın AI güncellemesini verdiği bir işlemciden bahsediyoruz. Dolayısıyla bu kadar süre kullandıktan sonra değerini ne yapacaksın zaten zamanla düşecek değeri.
Hocam aklıma direk Apple Center geldi. Güregençlerde premium satıcı fakat daha önce şikayetler duymuştum. Aklıma gelmedi o yüzden. Gürgençlerde değiştrisem bir sorun olacağından çekiniyorum.
15 Pro 128 GB kullanıyorum. Uzun süreli kullanacağım. Pil sağlığı 78 olmasına rağmen yetmiyor, günlük kullanıcı olduğum halde. 16 Pro var, pil sağlığı 88 ve 256 GB. Üstüne 25.000 TL istiyor. Elimdekinin pilini değiştirip devam mı etsem yoksa biraz zorlayıp 16 Pro'ya mı geçsem karar veremedim. Hem pil daha iyi hem 256 GB. Şu an 75 GB boş yerim var zaten ama değer mi bilmiyorum.