iPhone 15 vs iPhone 14 Pro

Görünüm falan. Yani bazı yerlerde karışacak gibi. Yarın görücez hocam.

Arayüz ve kullanış mantığı değişicek hocam büyük ihtimal.

Evet hocam 15 Pro da aklımda bakalım bütçeyi yükseltebilirsem almayı deneyeceğim, yükseltemezsem 14 Pro daha mantıklı gibi duruyor.

Arayüz ve kullanış mantığı değişicek hocam büyük ihtimal.
Hayır değişmeyecek, hele kullanış mantığı asla değişmez. İlk çıkan iphone'dan beridir her şey aynı. İnsanların iphone'u tercih etme nedeni de bu basitliği ve sürekliliği sağlaması. Yıllarca android kullandım, şimdi elime son model bir android getir ne nerde belli değil.

Android ve IOS'u kıyaslayarak hata yapıyorsunuz. Android binlerce farklı marka/model için yayınlanıyor. IOS ise sadece kendi müşterilerinin ihtiyaçlarına ve isteklerine göre şekilleniyor.

16e mantıklı bir telefon değil.
15'den daha mantikli. Ben iki telefonuda almam direkt. S25 alirdim orasi ayri. Konu sahibi Android almayi dusunmedigini belirtmis. Ben de iPhone 16e oneriyorum bu durumda.

hocam geniş açı falan çok kullandığım bir özellik. 16e de bu özellik yokmuş yoksa 16e de bir tık kafama yatmıştı.
O zaman 15 al. Fakat renk gamutu igrenc bana gore. Cikabiliyorsan 16 al ikinci el.

Hocam tam olarak bu. Yıllardır ios kullanıyorum ara sıra android kullandığım oldu ve o stabiliteyi ben göremedim. Bir telefonu yedeklemek bile zorladı beni android tarafında. S25 falan gerçekten güzeldir ama işletim sistemini sevemiyorum.

Hocam ben olsam sıfırı tercih ederdim açıkçası. Tabii Pro modeller kamera, ekran olarak falan daha iyi oluyor ama yine de ikinci el tanıdık birinden temiz olmadıkça pek tercih etmek mantıklı gelmiyor bana. Bir de gerçekten iPhone'ların içi açılınca çok iyi bir işçilik ve malzemeyle yapılmadığı sürece eskisi gibi olmadığını düşünüyorum. Telefonun kaliteli hissiyatı gidiyormuş gibi geliyor bana. Genel durumunuza baktığımda ben olsam sıfır 15 tercih ederdim.

OneUI 7 falan kullandınız mı hocam?

OneUI 7 falan kullandınız mı hocam?
Hayır hocam en son 5 yıl önce falan android kullandım o da Redmi note 8 di ve kabus gibiydi.
Bir göz atacağım bakalım, bildiğim birkaç telefoncu falan var daha önce telefon almışlığımız var onlara falan bakarım iyice her şeyine. Kafama yatmazsa 15 sipariş ederim.

Güvenilir yerden alacaksanız mantıklı tabii hocam, dükkandan almanız da belki çok az daha pahalı olur ama en azından sonradan bir şey çıkarsa bir muhattabınız olur. O şekilde 2. el tercih edebilirsiniz tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…