iPhone 15'de ısınma problemi mevcut mu?

pusat_58

Uzman
Arkadaşlar iPhone 15 256 GB almak için limitim var ama bazı yerlerde yaz aylarında normalden daha fazla ısındığını okudum. Gerçekten bir ısınma problemi var mı? Oyun oynamıyorum sadece sosyal medyada takılıyorum.

Her telefon yaz ayında fazla ısınır. Sosyal medya için sorun olmaz, öyle aşırı ısınma sorunu yok zaten iPhone 15'in. Ancak tavsiyem 256 GB versiyonuna fazladan o kadar para vermemeniz.

Hayır değil bu durum A17 Pro işlemciyi kullanan iPhone 15 Pro'lar için söylenmekte, iPhone 15'ler aynı iPhone 14 Pro ve iPad 11'ler gibi A16 işlemcisini kullanmaktalar. Şahsi olarak A17 Pro'nun çokta ısındığını söyleyemem böyle bir şikayet bulunmakta ancak bu durum 15'lerden ziyade 15 Pro'lara ait olan bir şikayet.

O fiyata eğer belli birkac özellik önemli değilse 16e alabilirsin. Şahsen 15 pek önermem. Eğer 16edeki eksiklikler önemliyse 16 almaya çalış. 14 önermem çünkü 13 ile pek farkı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…